Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy döntsem el, hogy milyen...

Hogy döntsem el, hogy milyen szakma lenne jó nekem?

Figyelt kérdés

Van ilyen teszt valahol interneten?

Egyszer kitöltöttem egy ilyet egy net-es portálon, de ott az jött ki, hogy túlságosan szerteágazó a személyiségem, ezért nem tudott kiadni eredményt:S:/.(már sajnos nem tudom melyik oldal volt nem mentettem el).

2011. ápr. 8. 16:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Mihez értesz, mit szeretsz, miben vagy jó, milyen a türelmed, mennyire vagy emptaikus, gépeket vagy az embereket szereted-e jobban, menniyt akarsz keresni, akarsz-e főnökösködni, csapat munka/egyéni munka a jobb neked, kinti/benti munka, milyen fizikai terhelést vállalsz, mitől undorodsz, meddig vagy képes elmenni

Ezeket tudni kéne rólad. Értelemszerűen, ha utálod az embereket és rosszal vagy a vértől és már a hányás gondolatátol is öklendezel, ne menj orvosnak. Ha nincs kézügyességed, ne menj festőnek/ asztalosnak stb.

2011. ápr. 8. 16:58
 2/9 A kérdező kommentje:

Miben vagyok jó mihez értek: Jó a kézügyességem, rajzolás az megy (de nem akarok rajzszakra menni mert én ezt csak hobbinak akarom), de a kézügyességem szerintem ilyen szempontból jó.

Az emberekhez türelmes vagyok, bár nem vagyok olyan, hogy szeretek a középpontban lenni. Szóval nem igazán vagyok olyan, aki megértetti magát az emberekkel inkább olyan visszahúzodóbb vagyok de azért átlagban nem vagyok unszimpatikus az embereknek. A gépeket szeretem, de csak általános dolgokat tudom , úgyhogy az is lőve. Elég ha itthon használom.

Nem szeretek főnökösködni nem az én világom, viszont azt sem szeretem ha túlzottan parancsolgatnak nekem- normál határokon belül még oké.

Én olyan vagyok, hogy néha nagyon szeretek ide oda mászkálni szóval néha hiperaktív vagyok, máskor meg nagyon lassú..Kint ,, vagy benti munka - azt nem tudom melyik lenne az ideálisabb. Az lenne a lényeg, hogy ne üljek napi 10 órát székben mondjuk. Szóval legyen egy kis mozgásigénye is.

Fizikai terhelés- hát , 41 kg vagyok(lány vagyok amúgy), szóval nem valami jó a fizikai képességem.

A vér látványától nem vagyok annyira rosszúl, de a boncolástól már igen úgyhogy nem vagyok orvosnak való.:D

2011. ápr. 8. 17:04
 3/9 A kérdező kommentje:

Válasz?

:S

2011. ápr. 8. 17:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Velünk középsuliban ezt a kérdőívet csináltatták meg, hogy ledöntsük, mire vagyunk jók.

[link]

Értékelésnél látod a megnevezést és a kérdések számát. Kikeresed azokat a kérdéseket, amik az gyes csoportokban vannak, leírod a számát, összeadod őket. Amelykek a legmagasabb pontszámokat kapták, azok jellemzők rád.

[link]

2011. ápr. 8. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:
3. sor legutolsó a változatosság lesz, csak elcsúszott, gondolom.
2011. ápr. 8. 17:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, most töltöm ki csak még az értékelésre kell rájönnöm :D
2011. ápr. 8. 17:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Az állításokat 1-5-ig értékeled.- Ha ez megvan, akkor mész a táblázathoz. Felül a megnevezést, oldalt számokat látsz. A vastaggal kiemelt számok a kérdések számát jelölik, az 1-5-ig számok pedig az értékelésedet.

pl.: Az elsőnél, szellemi ösztönzés:

1

23 <--- kérdés számok

38

Megnézed, hogy ezekhez a kérdésekhez ( tehát 1., 23., 38.) hanyasra értékelted az állítást, összeadod.

2011. ápr. 8. 18:48
 8/9 anonim válasza:
Hello! Nem mukodik a link a teszthez. El tudnad ujra kuldeni, mert nagyon erdekelne. Thx
2013. dec. 7. 17:49
 9/9 anonim válasza:
Hi! El tudnad megegyszer kuldeni a teszt cimet? Nem mukodi...
2013. dec. 7. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!