Szerintetek melyik szakma a legkeresettebb?
Szerintem a banki, logisztikai ügyintéző és műkörmös elég tucat szakma, többségében jó kapcsolatokkal vagy jó anyagi háttérrel juthatsz valamire.
A masszőr elég jól kifizetődő, aki igénybe veszi a szolgáltatásaidat, az többnyire pénzes, az ékszerbecsüs szerintem szintén jól fizetett szakma, de nem lehet egyszerű kitanulni.
Szerintem a legjobban keresett szakmám mindenképpen műszaki, természettudományi, informatikai, nyelvi irányúak, persze van ezeken kívül egyéb jól fizető szakma is, csak sokkal nehezebb érvényesülni..
ha jó szakember vagy, és tudsz magadnak ügyfeleket szerezni, jó melóhelyre bekerülni, akkor bármelyikkel jól kereshetsz.
ez csak általánosság, de eddigi tapasztalataim alapján azt látom, hogy ha az ember szereti a munkáját és talpraesett, akkor bárhol van esélye megállni a helyét.
Orvos.Legkeresettebb,és legjobban lehet vele keresni.(idővel)
Amiket írtál,hát...Dunát lehet velük rekeszteni,legalábbis felénk biztos.
Orvos.Legkeresettebb,és legjobban lehet vele keresni.(idővel)
Nekem is ez a véleményem. Ezek közül is a szülész nőgyógyász.
Ha nem lány lennél én is a szakmunkást mondanám mert hiányszakma lett,informatikus csaj elég érdekes szerintem.
Menj el ápolónak kórházba.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:58
Mér érdekes? Gimibe infó szakra jártam, és a lányok voltak többségben a szakon. Azok utánam infós egyetemre mentek tovább szinte az összes. De mind1 aztmondta olyat írjunk amihez nem kell fősuli...Amúgy az ápolóhoz is kell
Nézegesd az okj-s szakmákat, ami nőknek is jó pl kozmetikus stb, bár ezek nem sokat érnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!