Tetszik egy kínai srác! Hogyan közeledjek felé és a legfontosabb, milyen nyelven?
Figyelt kérdés
Egyik kínaiba gyakran megyek vásárolni és ott szúrtam ki az illetőt. Ő is nagyon néz és végig követjük egymást a szemünkkel. Hallottam beszélni telefonba kínaiul, de ez nem zárja azt ki, hogy nem tud magyarul. Szerintetek lemerjem szólítani, vagy túl nagy a kultúrális külömbség ? Angolul vagy magyarul szólaljak meg ? Eddig nem volt vonzalmam ázsiai fiú iránt, de ő nagyon megtetszett. Arra is gondoltam már, hogy az egyik eladótól megkérdezem, hogy mit tud róla. Szerintetek jó ötlet lenne ?2010. nov. 20. 01:48
11/12 anonim válasza:
Na, voltál? :) Sikerült megtudni róla valamit?
12/12 A kérdező kommentje:
Igen. Nem tud magyarul :( Karácsonykor megy vissza Kínába aztán majd talán ősszel jön vissza :S De az se biztos, hogy visszajön. Az egyik eladót faggattam ki óvatosan. Sajnos így jártam :(
2010. dec. 15. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!