Tetszik egy kínai srác! Hogyan közeledjek felé és a legfontosabb, milyen nyelven?
Nagyon rossz ötlet, hogy lány létedre te akarsz kezdeményezni egy fiúnál!!! (Még magyarnál sem kellene.)
Ha tetszel neki, akkor majd ő megkeresi az alkalmat, hogy megszólítson, vagy kezdeményezzen : VÁRD KI TÜRELMESEN!
Ne tedd magad nevetségessé...
Szerintem se tedd magad nevetségessé. Minden kultúrában megszabott a férfi és nő viszonya. Nézz utána, de szerintem maradj egy mosolynál, jelezve, hogy szimpatizálsz vele. Szerintem a kínaiaknál is él a férfi dominancia, a nők amolyan választottak, ha érted, mire gondolok...
Olvass utána a kultúrájuk vonatkozó részének.
Várj, míg ő kezdeményez. :) Sok szerencsét!
gondolom 14-16 vagy és ezek után mindennap mész a kínaiba
ez olyan szánalmas
Szerintem meg ezek a válaszadók a szánalmasak, vagy csak rosszindulatúak. Ezt finomabban is lehetett volna.
Nem biztos, hogy nevetségessé tennéd magadat. Én a helyedben valamelyik eladón keresztül próbálnám megtudakolni, hogy bejössz-e neki. Ha nem, akkor még mindig nem tetted magad nevetségessé, mert nem kérdeztél rá nyíltan. Lehet, hogy bejössz neki, csak épp a kultúrális különbségek miatt nem mer közeledni feléd, de az is lehet, hogy nem is akar közeledni.
Puhatolózz! Sokat nem veszíthetsz!
na jó visszavonom amit mondtam
nekem s ázsiai párom vagy de soha nem úgy tekintettem rá h ő más mint én
úgy kell közeledni mint bármelyik férfihez, próbálj meg beszélgetni vele ha tetszel neki akkor utána ő fog kedzeményezni
Szerintem ha nem vagy ilyen félénk típus akkor nyugodtan menj oda beszélgetni a kínaiak tényleg nagyon kedvesek.
Egyébként lehet hogy akarna kezdeményezni csak nem mer régebben én is tetszettem egy kínai fiúnak ezt úgy tudtam meg hogy ő elmondta az osztálytársamnak ő meg nekem szóval ezt tapasztaltam:D
amúgy szerintem magyarul beszélj elég jól szoktak ők magyarul beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!