Hogyan közeledjek egy fizikai fogyatékos (mozgéssérült) emberhez (fiú), hogy ne gondolja azt hogy sajnálatból teszem?
Figyelt kérdés
Csak szeretnék a barátja lenni, a többiek nagyon elkerülik.
Egyetemen szaktársak vagyunk. (én lány vagyok)
2010. okt. 27. 08:54
1/4 anonim válasza:
Sehogy, ne görcsölj ezen, ne gondolj rá. Nem kell extra figyelem sem szerintem, csak normális, mint bárki mással. Legyél természetes. A szánalom nem hiszem, hogy jól esne neki.
2/4 anonim válasza:
Ja én is gondolkoztam ilyesmin, hogy biztos jól esne nekik ha haverkodnék velük. Csak az a baj én alapból se vagyok nagyon szociális arc, nem tudok valakihez odamenni és haverkodni, ok nélkül, anélkül hogy erőltetettnek tűnjön :)
Viszont egy idő után néhányukkal megismerkedtem, például kérdeztem hogy sikerült a zh, meg nem tud e segíteni valamiben, nem tudja-e hogy ezt vagy azt hogy kell megcsinálni, lesz-e óra jövőhéten vagy elmarad, szóval ilyen mindennapi dolgokban beszéltem velük, és akkor az egyáltalán nem feltűnő.
De szép lassan kialakul ez általában, és beszélget velük mindenki ugyanúgy, mint másokkal.
4/4 anonim válasza:
Olyan dolgokról kell kérdezni, mint amit másoktól is kérdeznél, mint például: hogy hívnak, hol laksz, mit szeretsz csinálni, mesélj a családodról, ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!