Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy lány sajnálatból randizik/jár/fekszik le egy fiúval?
Sajnálatból nem, de szeretetből és együttérzésből igen. De lassan már én leszek szánalmas....
19/l
max. lefeküdnék vele, ha szűz lenne, de bírnám, és egyébként nem lenne v.mi defekt az agyával, + irtó ronda (ami am. ritka ilyen esetben sztem).
járni semmiképpen nem járnék senkivel csak szánalomból - csak kínoznám, m érezné, h nem szeretem, és nem is lenne értelme.
Sajnálatból még nem,de tisztességből dugtam már.1x futottam bele ilyenbe:(.
Felcsíptem a csajt,tök jól nézett ki,randi,iszogatás,aztán amikor kicsomagoltam a ruhából szétfolyt.Úgy nézett ki meztelenül,mint aki szült már 10 gyereket.Mikor benyúltam a pólójába és megfogtam a nagy ciciket és feltupírozott lógó valamiket találtam,már gyanakodtam,hogy átverés áldozata vagyok,de csak fokozódtak a kellemetlen meglepetések.Nagy nehezen felállítottam és megkapta a magáét.Aztán hívtam neki egy taxit és szevasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!