Mi lehet a legfontosabb egy ember életében?
Figyelt kérdés
Család, gyerek, pénz, hatalom, munka, sex vagy a jó kocsik, stb?2010. júl. 21. 14:36
1/18 anonim válasza:
ha mindezek megvannak, de gyógyíthatatlan tüdőrákot diagnosztizálnak nálad akkor mi van?
Az egészség a legfontosabb, aztán a család, pénz, sör.
3/18 anonim válasza:
Családdal sokkal elviselhetőbbnek tűnik a halálos tüdőrák, mint magányra ítélve a kicsattanó egészség.
4/18 anonim válasza:
gyerek, család, egészség, a továbbiakban (vagy eddig is?) Masslow-féle piramisnak megfelelően.
5/18 anonim válasza:
pénz (minden ami ezzel jár, szép lakás, jó kocsi, stb.), egészség. nekem más nem kell.
6/18 anonim válasza:
Ahogy mondani szokás: egészség legyen + térerő :)
A többit kisebb-nagyobb áldozatok árán össze lehet szedni :)
7/18 anonim válasza:
Isten, család (a gyerek ennek a része) (a szex is:D), munka (következménye pénz, jó kocsi...). Ebbem a sorrendben.
Nekem hatalomra nincs szükségem.
8/18 anonim válasza:
1. lelki egészség (alapja a szerelem, kapcsolatok)
2. fizikai egészség
3. kiegészítők (pl. pénz)
9/18 anonim válasza:
Mondja a közmondás: Ha egészség nincs semmi nincs!
10/18 anonim válasza:
Nekem pl 1, pénz+hobbim 2, szerelem 3,munka 4, család (anya, apa stb és gyerek nem kell) 5, egészség 6, szabadság
De amúgy szerintem mindenkinek más! Mert minden ember más. És nem szabad elitélni ha nem ugyanaz fontos neki ami neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!