Mi lehet a legfontosabb egy ember életében?
"Család, gyerek, pénz, hatalom, munka, sex vagy a jó kocsik, stb?"
Érdekes, a felsoroltakból nekem egyik se fontos. A jó könyveket, jó zenéket, jó barátokat tartom fontosnak.
"Érdekes, a felsoroltakból nekem egyik se fontos. A jó könyveket, jó zenéket, jó barátokat tartom fontosnak."
Én ezeket nem a saját legfontosabb dolgaimnak tartotm csak példának írtam ki őket :)
Nincs olyan, hogy legfontosabb - legalábbis nem egy.
Amíg tanul, karriert épít az ember, addig: siker, munka, pénz, egészség csak ez után jön, család szóba se kerül.
Mikor megszületik a gyerek, akkor a sorrend így változik: gyerek kerül az első helyre, egészség hirtelen fontossá válik, hogy legyen kinek felnevelni a gyereket, aztán munka, hogy legyen pénz, amiből felneveled a gyereket, a kör pedig bezárult.
A totális/örök boldogság a legfontosabb, és ezt a szeretet adja meg, amit a lelki béke elérésével érezhetünk teljes mértékben. A mentális egészség tehát az elsőrendű, mert az örömöt az elme élvezi ki, és az minden felett. :P
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!