Mennyire jogos, ha vidéken más háza elé parkolok az autómmal és elzavarnak onnan? Nem kapubejáróban álltam, hanem egy fa alatt az út szélén.
Érthető a szomszéd álláspontja is. De ezt csak az érti meg, aki szintén ugyanilyen helyen lakik.
Nálunk is előfordul ilyen, hogy a szomszédhoz érkezők elénk állnak a fűre az utcán. Valóban ez a terület nem a mienk, ez közterület. De ezt a telkem és az út közötti közterületet nekem kell rendben tartani, füvet nyírni. Amikor száraz idő van, nem gond egy személyautó súlya a fűnek. Viszont egy nagyobb teherautó már megnyomja a sima talajt szárazon is. Ázott talaj esetén pedig egy személyautó is nyomvályúkat csinál, emiatt rondán fog kinézni a terület a házam előtt, és a fűnyíró is akadozni fog. Nekem lesz vele munkám, újra simára egyengetni, hogy valahogy kinézzen, és a fűnyírás is elvégezhető legyen. Ebben már sosem szoktak segíteni a szomszédhoz érkező vendégek, ők csak a terep tönkretételében profik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!