Miért mondják az idősek, hogy a mai fiatalok milyen bunkók?
Éppenséggel van köztük is jópár akikről, ugyan ezt el lehet mondani.
A minap mentem ki egy üzletből ahol tolóajtó van, jön velem szembe egy idős nő (60-70 éves), láttam hogy messzebb van ezért igyekeztem előre, erre ő is belehúzott és nekem lökte az ajtót. Beszóltam neki, hogy köszönöm szépen, erre visszaszól nekem, hogy van is mit...
Majdnem visszafordultam, de annál többre tartom magam.
Tényleg egyre hülyébb az ember minél jobban öregszik?
Ezek a mai idősek...
Régen felnéztünk az idősekre bölcsességükért és hitükért. Ma sokat panaszkodnak,szidják a fiatalabb genereciókat, tolakodnak. Hol marad a kölcsönös szeretet és tisztelet? Mi ez a durvaság?!
Ime pár gyöngyszem,hogy viselkednek:
1. Főiskolás voltam, nyelvvizsgára készültem,a színház előtti parkban leültem olvasni kicsit,odajött egy idős hölgy, már indulnom kellett,nem szóltam. Utánam rikácsolta:" Te bolond". 8 éve végeztem,ez azóta bennem van.
2. A templomban oda akart mellém ülni egy 80+-os néni,úgy jelezte szándékát,hogy megrángatta a télikabátom kapucniát.
3. A templomnál! " nagyon szépen" kért egy néni,hogy kérjem el a kulcsot "Eriggy"
4. Munkába menet, egy 70-es úri ember?! majdnem elgázolt a mopedjével. Így ráförmedni egy felnőtt emberre: Engedj már el!- Hova a sietség, és ki tudott volna kerülni.
5. A vérvételnél le akartam ülni, lehuppant elém a néni,és vigyorgott. Volt még más hely.
Nem tudjuk mi az udvariasság, erkölcs, munka... Mi?!
*Tudják ítélkezés, aranyszabály
Máté 7- ajánlom szívből a Bibliából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!