Miért mondják az idősek, hogy a mai fiatalok milyen bunkók?
Éppenséggel van köztük is jópár akikről, ugyan ezt el lehet mondani.
A minap mentem ki egy üzletből ahol tolóajtó van, jön velem szembe egy idős nő (60-70 éves), láttam hogy messzebb van ezért igyekeztem előre, erre ő is belehúzott és nekem lökte az ajtót. Beszóltam neki, hogy köszönöm szépen, erre visszaszól nekem, hogy van is mit...
Majdnem visszafordultam, de annál többre tartom magam.
Tényleg egyre hülyébb az ember minél jobban öregszik?
Tényleg egyre hülyébb az ember minél jobban öregszik?
Igen, sajnos.
én is mai fiatal bunkó vagyok, és imádom a fent leírt típust :))
hát ez a korosztály nem tud ám a jól bevált kategorizálási kényszerein kívül semmi másban gondolkodni
A bunkóság nem korhoz kötött. Bár van benne igazság, hogy a mai fiatalok bukóbbak, mint voltak, pedig "csak" 25 vagyok. De többet megengednek maguknak mint anno 10 éve én.
Hát és bizony az öregeknél is vannak bunkók.
Szóval nem tudom a választ. :)
"Tényleg egyre hülyébb az ember minél jobban öregszik?
Igen, sajnos."
Tudod én 70 éves vagyok és sehol se vagy hozzám képest.
Amikor fiatal lány voltam,az idősek szemében harsányak,szemtelenek voltunk,akik szégyellhetnék magukat mert miniszoknyában vannak,és nincs sem harisnya sem melltartó rajtuk..Most 40 évesen néha én is csak pislogok,hogy hová kerültem,hiszen a legtöbb fiatal tényleg olyan amilyen.Sokszor égnek áll a hajam,hogy már fel sem kell öltözniük,hogy kitárják magukat..Szóval az idő haladtával nekem is lettek rigolyáim..(bár nem csinálok olyat,hogy rátolom valakire az ajtót)
Hidd el nekem,mire te is idős leszel,lehet,hogy te sírni fogsz a fiatalok láttán.Vagy ki se mersz menni majd a lakásodból..
Annak a srácnak aki az idősek halálát kívánja az meg tényleg durva,hiszen ilyet az ellenségünknek sem kívánunk..És ha te halsz meg idő előtt,vagy a szüleid..(na egy ilyen hozzászólás nálam már súrolja a bunkóság határát)
"ez a korosztály nem tud ám a jól bevált kategorizálási kényszerein kívül semmi másban gondolkodni"
Gondolkodni nem korosztály gondolkodik, hanem az egyén!Magad árultad el hogy csak kategorizálni tudsz! Nem zavar?
70 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!