Miért mondják az idősek, hogy a mai fiatalok milyen bunkók?
Éppenséggel van köztük is jópár akikről, ugyan ezt el lehet mondani.
A minap mentem ki egy üzletből ahol tolóajtó van, jön velem szembe egy idős nő (60-70 éves), láttam hogy messzebb van ezért igyekeztem előre, erre ő is belehúzott és nekem lökte az ajtót. Beszóltam neki, hogy köszönöm szépen, erre visszaszól nekem, hogy van is mit...
Majdnem visszafordultam, de annál többre tartom magam.
Tényleg egyre hülyébb az ember minél jobban öregszik?
20:25
igen, belátom, abszolút igazad van, megfelelsz a kategorizálási kritériumaimnak, és mi alapján szóltad le a nálad fiatalabbat ? mit tudsz róla? imádom, amikor a 4 egyetemi diplomás fiatalnak a bölcs öreg elmagyarázza az élet dolgait ...
oké, ez igaz, na de ezt a változást egy értelmesebb ember el tudja fogadni, tudja követni
nem?
Tényleg egyre hülyébb az ember minél jobban öregszik?
Nos igen, én ezt tapasztalon sajnos ... van pár idősőd a környezetemben, és 1-2 év alatt is radikálisan lecsúsztak szellemileg, pedig fénykorukbanmegbecsült értelmiségiek voltak, vagyis azok is, csak hát ez a fránya szenilitás meg tudja még mi okozza, hogy beszűkülnek nagyon
Igen,ahogy öregszik az ember sajnos egyre makacsabb,nem vesz észre dolgokat stb...
És tényleg mindegyik azt mondja,h a mai fiatalok milyen bunkók,de sztem azért mert ők nem tudnak mással foglalkozni,csak másokkal. Igazából sztem azért mert már ro*adt unalmas az életük. Ez van sajnos:s Lehet mi is mások kritizálásával fogunk foglalkozni majd, kitudja.
Na azért leírok én is egy esetet.
Bementem legutóbb egy ruha üzletbe,ahol kosarakban voltak a ruhák,ilyen turkáló szerű. odamentem egy kosárhoz,h majd válogatok belőle,erre láttam,h a mellettem válogató néninek benne van a kosara...nézem...nem lehet vki ennyire VAK bmeg,h itt válogatnak az emberek erre meg belerakja az ő kis kosárkáját a ruhák tetejére...aha...erre mondhatná,h jaj ő öreg és nem vette észre...áá hagyjuk mááár! kiakasztó. mindegy.visszafogtam magam és szépen annyit mondtam,h elnézést levenné? (hogy azért érezze is,h elég rossz helyen van az a kosár) erre meg neki állt följebb,h talán KÉREM SZÉPEN vagy valami. csak lestem,h mivan.és akkor elkezdett magyarázni a mellette álló nőnek,h milyen bunkók a mai fiatalok. a nő meg még rákontrázott h hát igen.na mondom remek:Dés igy nem szóltam vissza...direkt..hogy ne legyek bunkók,de ezek folytatták az oltásokat. na akkor ki a bunkó? vad idegent lebunkózni és mellette úgy beszélni ku*va hangosan h az meghallja...hát nemtudom. vannak itt gondok Mo-on kéremszépen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!