Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért mondják az idősek, hogy...

Miért mondják az idősek, hogy a mai fiatalok milyen bunkók?

Figyelt kérdés

Éppenséggel van köztük is jópár akikről, ugyan ezt el lehet mondani.

A minap mentem ki egy üzletből ahol tolóajtó van, jön velem szembe egy idős nő (60-70 éves), láttam hogy messzebb van ezért igyekeztem előre, erre ő is belehúzott és nekem lökte az ajtót. Beszóltam neki, hogy köszönöm szépen, erre visszaszól nekem, hogy van is mit...

Majdnem visszafordultam, de annál többre tartom magam.

Tényleg egyre hülyébb az ember minél jobban öregszik?

2010. okt. 28. 20:10
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
34%
Szerintem meg ha megneznenk szazalekosan h a tizenevesek vagy a nyugdijasok kozul bunkok-e tobben, akkor egyertelmuen a tinik lennenek tobben...Mi is csinaltunk durva dolgokat, de a jelenlegi fiatalsag siman tultesz rajtunk, legtobbjukbol a minimalis tisztelet es empatikus keszseg is hianyzik...
2010. okt. 28. 20:27
 12/35 anonim ***** válasza:
81%
A hülyeség nem korfüggő. Ha valaki normális volt fiatal korában, az idős korában is az lesz. Aki meg fiatalabb korában is bunkó volt... ez az a típus, aki tolakszik a busznál, a postán, etc. Aki azzal érvel, hogy "mert amikor én fiatal voltam..." az fiatal korában éppen így viselkedett. Így neki akkor is volt és most is van ülőhelye a buszon...
2010. okt. 28. 20:27
 13/35 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én temérdek beszólós, pofátlan öregemberrel és nénivel találkoztam.
2010. okt. 28. 20:29
 14/35 anonim ***** válasza:
82%
Hát azért én nem kötném össze a fiatal éveidet és az öreg éveidet. Mivel nem biztos h minden úgy alakul, lehet hh majd megtérsz, vagy éppen vénségedre gajdulsz be. Ez tényleg csak az egyéntől függ.
2010. okt. 28. 20:29
 15/35 anonim ***** válasza:
65%
én ma reggel ültem a buszon, odaállt mellém egy idős néni és szabályosan rugdosni kezdte a lábamat, hogy adjam át a helyem...
2010. okt. 28. 20:31
 16/35 anonim ***** válasza:
81%

"Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én temérdek beszólós, pofátlan öregemberrel és nénivel találkoztam.

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:29"

Hát nem tudom,te hol mászkálsz de engem még nem kerítettek be idősek,hogy cigit és pénzt kunyeráljanak,de már többször volt szerencsém 10-12 éves suhancokkal akik sokkal félelmetesebbek mint pár idős ember..

2010. okt. 28. 20:32
 17/35 anonim ***** válasza:
72%
Igaz, hogy vannak elfajzott fiatalok, de most kivételesen őket védem meg. Én általában két gyerekkel utazom, akár távolságin, akár tömegközlekedésen, de még az esetek nagy többségében a fiatalok voltak azok, akik segítséggel voltak, és nem az életerős férfiak, vagy nők. Több olyan volt, hogy próbáltam felszállni a buszra és az ajtóban álló férfi nemhogy segített volna feltenni a babakocsit, de még csak arrébb se állt, míg a fiatalok ha nem segítenek, de legalább nem állnak az utamban. A legdurvább az volt, amikor egy este orvostól jövet nem tudtam leszállni a megállónkban, mert két hölgyemény az ajtóban pletykált és nem engedtek el egy kisgyerek a kezemben egy mellettem és két táska a vállamon és amikor kicsit csúfosan megköszöntem, hogy nem tudtam leszállni még ők voltak felháborodva, hogy miért nem mentem a másik ajtóhoz.
2010. okt. 28. 20:34
 18/35 anonim ***** válasza:
73%

Mondjuk ez az egy a halálom, amikor automatikusan elvárják a hely átengedést.Persze én mindig átadom és megkérdezem, de nem mindig jó szivvel.Éppen a múltkor még szó volt valami ilyesmiről és egy fiatal lány irta volt, hogy lehet h ő (fiatal) sokkal fáradtabb és gyengébb abban a percben de mégis elvárnák, hogy átadja.

De persze csakl oda lyukadok ki h egyéntől függ ez a felfogás is.

2010. okt. 28. 20:34
 19/35 A kérdező kommentje:

igen, persze, tudom, nekem is változni a gondolkodásom, meg majd még minden más is változik, de én most inkább ezen az idős nőszemélyen akadtam ki...

valaki írta az ajtótartást, terveztem, ahogy kinyitottam volna, de akkor sem az a megoldás, hogy neki b.szom a másiknak...

2010. okt. 28. 20:35
 20/35 anonim ***** válasza:
54%

" a mai fiatalok bukóbbak, mint voltak, pedig "csak" 25 vagyok"

Tudod 60 évvel ezelött ilyen nem fordulhatott elő hogy akár egy város legdeviánsabb leghülyébb gyereke is nekitámadjon a tanárnak. És szülők se rohantak az iskolába verni a tanárt. És a gyerekek se viselkedtek egymással vadbarom módjára.Ma a legtöbb osztály irányát hangulatát a legostobább, leghülyébb gyerekek határozzák meg.Miért követik a többiek birka módjára vajon?

2010. okt. 28. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!