Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnik úgy, hogy túl hamar mondják ki egymásnak, a "szeretlek" szót a fiatalok?
"hát én először az eső bahatoláskor mondtam és komolyan is gondoltam :)"
Csak kár hogy a p*nának mondtad és nem a csajnak :)
Igen, az szerintem is gáz, hogy előbb összefekszenek, és csak azután mondják! Szerintem elég durva, hogy egy-két hét után már "következő szintre akarnak lépni"
Csak szerintem kell ehhez olyan tényleg igazi, bensőséges kapcsolat?
Igen, abszolúte, pedig fiatal vagyok.
Összejön valaki valakivel: Jaj, de szeretlek így-meg úgy. Következő hétre rá szakítanak és rögtön aznap találnak valaki mást akibe szintén szerelmes.
De leges legjobban az zavar amikor nekem mondják, aztán egy hónapig: az megy h én mennyire szeretem?, következőbe: te nem is szeretsz, az utániba: szeretsz egyáltalán? két hétre rá: te nem is szeretsz! azutáni: csak játszattad velem a hülyét! nem is szerettél...
(bár ez manapság nem hónap, hanem nap, esetleg hét váltakozásával megy.
És ott vagy, hogy mit mondj?
Szeretem: De hát alig ismerjük egymást.
Nem szeretem: Jön a hiszti.
Pedig nem értik, ez nem szerelem! A szerelem nem ennyi. És nem lehet ráerőltetni senkire, max tenni érte...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!