Elég rossz jegyeim vannak sajna.:/ matekból is, azt hittem végre lesz egy jó jegy de 3as lett a dogám.anyánál ez nem jó, nála minimum a 4es a jó, és még1esem is van, szóval kettesre állok.A többi tantárgyat nemtudom kijavítani, mert a következő héten már szünet.Anya tutira nem fog elengedni sehova barátnőkkel.max 1szer, de abban sem vagyok biztos.
Utálok itthon punnyadni, nemtudom kibírni..pláne nem 1 egész hetet.:/ Mit csináljak?? könyörögni nem tudok, az nem hat..
Szegényke... Tanulj, neked az a munkád, nem a barátnőkkel való csavargás. Szerinted munkahelyen nem dolgozni kell, hanem szórakozni? 10-es létedre elég gyerekes vagy...
2010. okt. 25. 15:40
22/29 anonim válasza:
Szia!Ha felsős vagy akkor nincsen negyedévi csak félévi/évvégi ha alsós vagy akk tanulj és javíts!
2010. okt. 25. 15:42
23/29 anonim válasza:
Ne is haragudj meg h szemét leszek. de kinek tanulsz?
Muterodnak v magadnak?
Ha 14-15vagy akk bocsi és vedd a kérdésem lényegtelennek. De ha már 16 fölött vagy azért jóvolna nem másnak megfelelni hanem ami neked jó.
20/F
2010. okt. 25. 15:49
24/29 anonim válasza:
Csak az őszi szünet utolsó napján jelentsd be neki a rossz jegyeket. Mérges lesz, de legalább végigbuliztad a szünetet :))))
2010. okt. 25. 15:49
25/29 anonim válasza:
Ahogy olvastam a kérdésedet először azt hittem a bűntudattól félsz, hogy hogy fogsz javítani, de látom csak tipikus rinyáló, jaj nem mehetek sehova kérdés.
2010. okt. 25. 15:52
26/29 anonim válasza:
Beszéld meg anyukáddal, hogy minden nap felmondod majd a leckét a szünet után!
2010. okt. 25. 16:07
27/29 anonim válasza:
Tényleg, miért mondod el? Majd elmondod ha már van jobb jegyed is. Nekem is volt, hogy a szőnyeg alá volt elrejtve az ellenőrzőm :D Jó mondjuk nem 10-be, hanem még 7-8-ba, amikor még nem számított :D
2010. okt. 25. 16:24
28/29 anonim válasza:
Ha azt állítod, hogy jó az agyad tanulj, amikor ő is látja. Hazaér mondjuk 5-re, 8ig tanulsz, vagy úgy teszel, utána elkéredzkedsz valahova, és megmondod, hogy de ma annyit tanultál, ha mégsem enged. ÉS ha meg "uncsi" a tanulás, és mégis jó az eszed (legalábbis azt állítod) figyelj oda órán, és megragad sok minden. És ha azt akarod, hogy elengedjen, akkor legalább tégy úgy mintha tanulnál. Valamit valamiért. Semmi sem fog az öledbe hullani az élet során.
2010. okt. 25. 18:44
29/29 anonim válasza:
Nézd, azt tudnám ajánlni, hogy köss alkut anyukáddal.
Tanulj napi 3 órát, és kérd meg, hogy cserébe engedjen el.
A biztosíték az legyen, hogy mikor hazajön, te felmutatod mit tanultál aznap, és ő bármibe belekérdezhet. Ezt 10 perc, ennyire még anyukád is ráér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!