Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet így kibírni az...

Hogy lehet így kibírni az ősziszünetet?

Figyelt kérdés

Elég rossz jegyeim vannak sajna.:/ matekból is, azt hittem végre lesz egy jó jegy de 3as lett a dogám.anyánál ez nem jó, nála minimum a 4es a jó, és még1esem is van, szóval kettesre állok.A többi tantárgyat nemtudom kijavítani, mert a következő héten már szünet.Anya tutira nem fog elengedni sehova barátnőkkel.max 1szer, de abban sem vagyok biztos.

Utálok itthon punnyadni, nemtudom kibírni..pláne nem 1 egész hetet.:/ Mit csináljak?? könyörögni nem tudok, az nem hat..

2010. okt. 25. 14:42
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
xDDD uccsó.
2010. okt. 25. 14:58
 12/29 anonim ***** válasza:
Matekot amúgyse lehet bemagolni...
2010. okt. 25. 15:03
 13/29 A kérdező kommentje:
jah ez igaz.:)
2010. okt. 25. 15:04
 14/29 anonim ***** válasza:
Hányadikba jársz? Nem lehet olyan jó fejed, ha mindenből pocsékul állsz. Ne anyukádat akard kicselezni, hanem tanulj reggeltől estig, hátha lesz valami eredménye. 45 perc tanulás után 10 perc szünet, mint az iskolában. Ennyit kéne bírni, iskolaérettség kritériuma...
2010. okt. 25. 15:04
 15/29 A kérdező kommentje:
10.-be járok.a fejemmel semmi baj. matekból leírtam miért állok úgy ahogy. nyelvtanból nem tanultam(már bepótoltam, de mire írunk addig még van 4 nap és a tanár nem javítja ki.), irodalomból szintén nem tanultam, azt is pótoltam de a doga szünet után lesz.
2010. okt. 25. 15:08
 16/29 anonim ***** válasza:
66%
irigylem a problémáid kislány... =/
2010. okt. 25. 15:16
 17/29 anonim ***** válasza:
Hát akkor mégiscsak tanulni kéne és gyakorolni. Olvasd vissza magadat: jó az eszed, DE: nem értettem, nem tanultam, nem tanultam, stb. Egy csomó tantárgyból rosszul állsz, mert nem tanultál. Hát akkor most ráérsz majd tanulni. Meg sok példával gyakorolni a matekot, hogy megértsed.
2010. okt. 25. 15:19
 18/29 anonim ***** válasza:
Vállalj diákmunkát az őszi szünetbe, hogy valami hasznosat is csinálj és így anyukád is elbírja majd, a 3-ast. Ne legyél már ilyen léhűtő!! Ez a legnagyobb bajod?
2010. okt. 25. 15:23
 19/29 anonim válasza:
Akkor ne négyesre tanulj, hanem ötösre mindent. Úgyis fogsz érettségizni, és akkor ezeket az anyagrészeket, már tudni fogod.
2010. okt. 25. 15:40
 20/29 anonim ***** válasza:
Foglald el magad a gép előtt. Tölts le valami játékot és játssz. Nem kell az egész életünket végig tanulni.
2010. okt. 25. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!