Hogy lehet így kibírni az ősziszünetet?
Figyelt kérdés
Elég rossz jegyeim vannak sajna.:/ matekból is, azt hittem végre lesz egy jó jegy de 3as lett a dogám.anyánál ez nem jó, nála minimum a 4es a jó, és még1esem is van, szóval kettesre állok.A többi tantárgyat nemtudom kijavítani, mert a következő héten már szünet.Anya tutira nem fog elengedni sehova barátnőkkel.max 1szer, de abban sem vagyok biztos.
Utálok itthon punnyadni, nemtudom kibírni..pláne nem 1 egész hetet.:/ Mit csináljak?? könyörögni nem tudok, az nem hat..
2010. okt. 25. 14:42
1/29 anonim válasza:
Talán tanulj, hogy tudj javítani...
2/29 A kérdező kommentje:
igen, nyilvánvaló. De a tanulás egy idő után elég uncsi.maximum egy óráig köt le.mi lesz a többi idővel?
2010. okt. 25. 14:45
4/29 anonim válasza:
Nézd, el kell döntened, hogy mi a fontosabb: a barátnők és akkor ennek érdekében tanulsz rendesen vagy az, hogy unalmas a tanulás és akkor ülhetsz otthon lábat lógatva unatkozva.
Én inkább leseggelném a tanulási időt és utána uzsgyi bármerre.
5/29 anonim válasza:
Ha a tanulás max. 1 órát köt le, nem csoda, hogy kettesre állsz. Valamit valamiért. Ha nem töltöt az egész őszi szünetet magolással és nem javítasz decemberig, a téli szünetben is otthon kuksolhatsz. Előzd meg a bajt.
6/29 A kérdező kommentje:
köszi a szökős ötletet,de ez nem oké.a helyzet az hogy anya fél 7kor indul itthonról dolgozni.legkésőbb 5kor(délután)már itthon van.ezzel nem is lenne baj, csak hát mindenki akkor ér rá amikor anya már hazaér.5 barátnőm közül 3, biztos hogy nem ér rá 2-3 óránál hamarabb.az nem valami sok idő.a negyedik lány egész héten szinte nem ér rá.viszont az ötödik korán kelős, lehet hogy vele kezdhetnék vele valamit. De ha nem jön be mit csináljak?? meg jó lenne ha nem kéne folyton anyát kicseleznem.:S
2010. okt. 25. 14:50
7/29 A kérdező kommentje:
elég jó agyam van, úgyhogy nem kell az egész szünetet azzal töltenem hogy tanuljak.De ilyen jegyekkel mindegy milyen hamar tanulom meg ha büntetésben vagyok:/
2010. okt. 25. 14:52
8/29 anonim válasza:
tényleg elég jó agyad lehet ha ilyen jegyeid vannak :DSAD:_SADs-ad.d mondj magadnak ellent :D
9/29 anonim válasza:
Akkor ne tanulj, dobáljátok tojással a temetőből hazafelé tartó öregasszonyokat
10/29 A kérdező kommentje:
ez a matek 3as is igazságtalan volt.1 feladat lett csak rossz és ez már egyböl 3as.miezmáá? az egyest azért kaptam mert egy szót se értettem az egészböl amit vettünk, és a tanár kicsit berágott az osztályra, ugyhogy elővetetett egy lapot és írtunk..semmi előzetes.
2010. okt. 25. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!