Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A kövéreket nem zavarja, hogy...

A kövéreket nem zavarja, hogy kövérek?

Figyelt kérdés

Nem erre a kategóriára gondolok: [link]

Azt mondom, ez még elmegy.

De számtalan ilyen alkatú embert látok nap, mint nap:

1. [link]

2. [link]

Nem zavarja őket, hogy a legkisebb mozgásra is lihegnek, hogy nem férnek el sehol, hogy izzadnak és büdösek, hogy zavarnak másokat a látványukkal, hogy rengeteg betegségük alakul ki és hogy hamarabb meghalnak?

jan. 30. 19:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
De.
jan. 30. 19:17
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. még bőven a legelső, "Nem erre a kategóriára gondolok" kategóriában vagyok, a képen látható ember kövérségének negyedénél. Átlagos értékelés szerint azonban már kövérnek számítok. De én magam is úgy gondolom, hogy kövér vagyok.

Engem kifejezetten zavar, hogy kövér vagyok! De mozogni meg lusta vagyok, legalábbis nem szívesen vállalnék be megint olyan kidöglesztősre fárasztó sportot, amit rossz szájízzel, utálattal csinálnék. Inkább némi önuralommal próbálom csökkenteni a bevitt kalóriát, meg sport gyanánt arra gondoltam, elkezdek jógázni (persze azt nem a fogyás miatt, hanem csak hogy egészséges életmód részeként).

jan. 30. 19:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A nővérem durván túlsúlyos. 165cm magas, kb. 120-130kg.

- hogy a legkisebb mozgásra is lihegnek: igyekszik minnél kevesebbet mozogni

- hogy nem férnek el sehol: nem az ő kövérsége a probléma, minden túl kicsi

- hogy izzadnak és büdösek: brutál mennyiségű dezodort és parfűmöt használ, nem lehet megmaradni a közelében

- hogy zavarnak másokat a látványukkal: nem érdekli, hogy ki mit gondol róla

- hogy rengeteg betegségük alakul ki és hogy hamarabb meghalnak: nem érdekli, nem jár orvoshoz, mert mindegyik szóváteszi a súlyát

jan. 30. 21:12
 4/11 anonim válasza:
0%
hidd el, a 3-dikon is tud rendesen csattani a ket laba koze akkorat, hogy csak viszhangzik a lepcsohazba a csattogas. :)
jan. 30. 21:36
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

#4 Hogy érted? Hogy kapcsolódik ez a kérdéshez? :D

jan. 30. 21:41
 6/11 anonim válasza:
0%
:)
jan. 30. 21:43
 7/11 Kései Sirató ***** válasza:
100%

#2- es ajánlom a sétát valami szép környezetben, folyóparton, vagy patakparton, vagy tóparton. De akár erdőben is jó. Ha találsz hozzá jó társaságot, aki szívesen sétál veled rendszeresen, az nagyon jól megtámogatja a csökkentett kalóriabevitelt. A szép környezetet meg azért írom, mert ha jön a tavasz, kellemesen érzed majd magad séta közben, ha jó a látvány.

Mindenképpen érdemes kipróbálnod.

febr. 1. 08:22
 8/11 anonim ***** válasza:
50%

Szálkásan sportos férfi vagyok, alapvetően nem érdekel, ki hogy néz ki. Viszont van jó pár rossz tapasztalatom kövér nőkkel. Gyakran vagy utáltak, vagy rám akartak mászni.

A jelenlegi munkatársnőmön van 30 kg felesleges. Borzasztóan szőrszálhasogató, kellemetlen ember, aki senkiről nem beszél pozitívan. És igen, biztos vagyok benne, hogy ha nem lenne frusztrált a túlsúlya miatt, kellemesebb ember lenne.

Kövér férfi ismerősöm meg egyszer beszólt, h ne legyek izmosabb, mert nem természetesen. Hát hogyne.

Mindketten 10-20 évek kövérek, cukorbetegek, volt 1-1 műtétjük, ami részben a túlsúlyok miatt is volt, így sem zavarja őket.

Mondjuk a kolléganőmet nem kedvelem, nem érdekel, de az ismerősömre próbáltam hatni párszor, de csak poénkodik, hát ez van.

Szóval dehogynem zavarja őket, sőt az a tapasztalatom, h a kövér nők többsége olyan szinten frusztrált, h elképesztő.

márc. 25. 18:09
 9/11 Kései Sirató ***** válasza:
Nagyon zavarja, de nem eléggé (tisztelet a kivételnek). Azért, mert ha tényleg annyira zavarná őket, akkor mindent megtennének a fogyás érdekében. Diétáznának, mozognának, nem innának cukros löttyöket, csak vizet.
márc. 26. 08:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy mélyen belül rosszul érzik magukat de az az egymás felszopása amit egymás között leművelnek egy videó vagy poszt alatt azt érezteti hogy:

Nincsenek vagy nem akarnak tisztában lenni azzal a ténnyel hogy a lógó háj,formátlan paca alkat nem vonzó max a perverzeknek

Ők nem kövérek ők csak ✨ducik✨ hát a duci nem 100+kilonal kezdődik bocsánat. Egy duci lány még tényleg lehet vonzó,egy durván elhizott már nem

Homokba dugják a fejüket ha bárki rá mer világítani az egészségügyi kockázataikra

Azt gondolják hogy ők a van mit fogni típus és csak a kutyák játszanak csontokkal. Ez a kedvencem amúgy. Tehát őket ne bántsa senki de ők bátran alázhatják a soványakat

Etc etc. Ott tartok már hogy kerülöm a durván kövér embereket mert akkora torzitásban élnek hogy ahhoz én nem kivanok aszisztálni

máj. 26. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!