A kövér már nem is ember? A kövéreket nem kell szeretni? Miért utálják annyian a kövér embereket? Egyáltalán mi a bajuk velük? Neked mi a bajod velük?
KFC-ben dolgozom Münchenben, pont ma volt két tündéri vendégem. Egy jó kövér nő és egy hasonló kvalitású fickó, olyan 35 körüliek lehettek, jó sokat rendeltek, közben nagyokat mosolyogtak. A nő hezitált vmelyik tételnél: kicsit vagy nagyon kérjen? A pasi rögtön mondta, hogy természetesen nagyot egyen! Elfér ;)
Ahogy te írtad kérdező, sugárzott belőlük a harmónia, szemmel láthatóan boldogok voltak! Örültem nekik :)
De az is igaz, hogy a pl a legjobb barátnőm 175centihez kb 100kiló lehet. Rendes, kedves, jófej meg minden...de igenis tele van komplexusokkal. És ez a súlya miatt van. Szóval nekem nincs bajom velük...de sajnos általában nekik van vannak problémáik saját magukkal. De ez már egy másik kérdés :)
Nekem nincs bajom velük egyáltalán.Én félig-meddig együtt érzek velük,mert vannak olyan alkatú emberek,akik ha normálisan táplálkoznak is,hajlamosabbak a hízásra,mint mások.
Szerintem sokan azért nem bírják őket,mert nem a legesztétikusabb külső a hájas hurkák,nem is egészséges,nem ez a ,,normál" kategória.Egyébként az,hogy valaki kövér,kevés dologban jelent hátrányt.És nem is ez alapján kell megítélni az embereket,hanem hogy milyen ember az illető.Ennyi.
A boldog kövérekkel semmi bajom. Csak azokkal, aki állandóan sápítoznak. Könyörgöm ha nem jó neki így, le kell fogyni. Le lehet. NEm a levegőtől híznak. Ha zavarja, változtasson.
Azokat meg csipázom, akinek így is jó, és nem akarnak megfelelni mindenkinek.
Semmi bajom a kövérekkel, van azoknak bajuk magukkal elég...
Egészen addig, amíg őt nem zavarja, lehet akkora a súlya, amekkorát csak akar. Aztán ha negyven évesen fulladozni fog, magas lesz a vérnyomása, és több olyan betegsége lesz, ami szorosan összefügg a túlsúllyal, akkor ne sírjon.
Erről a Pa-Dö-Dö-lányok jutnak eszembe: húsz évig igen büszkék voltak arra, hogy ők kövéren is sikeresek, energikusak, stb. Aztán most úgy áll a dolog, hogy ötvenéves korukra az egyikük már tolókocsiba kényszerült, a másikuknak meg bármikor lehet agyvérzése. Szerintem ők is rájöttek, hogy nem jó dolog 120 kilósnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!