Ezzel be lehet csapni az utcán kéregető, kötekedő cigányokat?
Figyelt kérdés
Feláll a hátamon a szőr már lassan, ha meghallom a pályaudvaron, hogy "szia bátyja/uram...nincs egy kis apród, eskü arra kell meg erre kell...meg nézzem meg mennyi az ideő, de ha lehet a telefonomom". Ezeket, hogy kell kezelni? Nem vagyok kötekedős fajta alapból. Múltkor annyit mondtam, hogy bocsi nincs kp-m csak kártyám, na erre kezdte a műsort: "a rák egye ki a beled..." meg egyéb nyalánkságok. Két ötletem van ami ami talán működhet. Az egyik, hogy külföldi vagyok és játszom a hülyét, mintha nem értenék egy szót sem. Ez mennyire működhet? A másik. A cigányok köztudott nagyon babonásak. Ha esetleg eljátszanám mintha megszállt volna valami rontó démon és rángatóznék meg abszurd mondatokat suttognék attól megijednének? Ti hogy kezelitek az ilyeneket?2024. jan. 14. 22:40
21/30 Thunderfairy válasza:
Tovább kell menni mintha nem is lenne ott senki.
22/30 anonim válasza:
Nem kell tudomást venni róluk, mintha nem is léteznének. Ugyanez mehet a csövik és a tarháló alapítványosok/szektások ellen is.
23/30 anonim válasza:
Agyál neki egy nagy pofont hogy az árokba beleguruljon ha esetleg meg kocsival vanak és ugy megál melleted és kéreget boritsd fel a kocsit !
24/30 anonim válasza:
26/30 anonim válasza:
27/30 anonim válasza:
Otthhagyod de ha kibaszik veled akkor az összes bandáját egyesével mindig egyet elkapsz és álcsucson vered !
28/30 anonim válasza:
Mostanában elfogy a türelmem ezektől, tegnap pl. Kökin az egyiknek a "Lehet egy kérdésem?" szövegére ennyit mondtam: "Nem adok semmit." Mormogott valamit, aztán lelépett. Határozott legyél, ennyi a lényeg!
29/30 anonim válasza:
Határozott legyél és kezdjél valami küzdősportot, hogy legyen önbizalmad, tudásod és fizikai erőd. (Csak hogy legyen b terved is).
30/30 anonim válasza:
Én volt hogy ráordítottam az emberre nőként! Azonnal elment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!