Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kéregetőknél jobb reakció ha...

Kéregetőknél jobb reakció ha semmit sem reagálok?

Figyelt kérdés
vidéki kisvárosban, élek, ritkán ér inzultus, de volt nemrég eset hogy egy hipermarket parkolójában leszólítottak pénzadásra, több mondat erejéig követett, majd mikor lekopott tett megjegyzést édesanyámra amit visszakiabáltam neki, ami után feldühödve szidalmazott és mocskolódott utánam még percekig a hajléktalan, na akkor attól féltem utánam jön és megruház. jobb ettől ha nulla interakciót mutatva elsétálok onnan ha kérni akarnak már a kezdetektől, vagy tényleg mi a legjobb erre?
2021. ápr. 12. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig azt mondom hogy bocsi öreg, de csak bankkártyam van, évek óta nem volt pénz a kezemben. Mindig tudomásul veszik. Ráadásul igaz is. Sosincs nálam kp.
2021. ápr. 12. 21:03
 2/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
18%

egesz hasonlo kerdes (esemenyleiras) volt ugy feleve talan, kivancsi lennek azonos koldulo volt e vagy hogy ennyire divatos lenne ez valamelyeknel

most akkor te is reagaltal (mondat erejeig)? Vagy csak o?

mi indokolta azt hogy kovessen tehat?

vagyis csak a visszakaromkodasra kerdezel, vagy masra is?

jobb atnezni rajtuk ha nem adakozol, mit perlekednel akkor?

2021. ápr. 12. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Én is azt szoktam mondani, hogy nincs nálam készpénz. (igaz is) Vagy hogy nem beszélek magyarul (ezt valami idegen nyelven kell mondani, és értelemszerűen most, a covid alatt nem olyan hihető).

Újbudán most van egy csövi, aki leköhögi azt, akitől nem kap pénzt...

2021. ápr. 12. 21:05
 4/9 anonim válasza:
94%

Nagyjából tök mindegy mit reagálsz a vége agresszió és lenézés lesz az ő részéről. Régen próbáltam finoman válaszolni, sajnálkoztam, meg úgy tényleg nem volt nálam soha készpénz.

Most már szimplán leszarom őket. Messziről látom, hogy akar valamit, én meg már az "elnézést" kifejezésre lerázom hogy "bocs sietek" de olyan is volt akit elküldtem az anyjába.

Tegyük hozzá, vannak köztük is fárasztó agresszívak. Volt aki minden nap jött oda. Volt olyan is aki 10 perc alatt 3x oda jött kérni 20 Forintot.

Valahol ironikus, hogy megy a szent beszéd, hogy ők is emberek meg ők is megérdemlik hogy emberszámba vegyék őket. Aztán fordítva ők sem néznek téged semmibe, azt se nézik ki vagy, lehetsz fiatal, idős, anyuka, kisgyerek csak simán a pénzt látják benned nem az embert.

2021. ápr. 12. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vigyazz 1-es a krisnasoknal van mobil terminal! :) (tenyleg)
2021. ápr. 12. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
😂😂 Arra is van válaszom. : Neked kártya SINCS! 😂
2021. ápr. 12. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Krisnásoknak mondjuk szoktam adni
2021. ápr. 12. 22:41
 8/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
69%
hat ha igazi krisnas akkor nem lesz agresziv nem kohog le karomkodik stb.
2021. ápr. 13. 19:55
 9/9 anonim ***** válasza:

1# BKV autómatánál mindig áll egy segítőkész C. aki nagy szemekkel nézi milyen jegyet veszel, közben beszélgetéssel tartja benned a leket. :D

Nekem a Blahán volt, hogy kártyával fizettem elmondtam neki hogy hagyjon békén többször és amikor kb harmadjára mondta hogy "Adjá má legalább 50 forintot" a kezemben lévő pénztárcát megmutattam, hogy nincsen benne egyátalán apró és nincs egyátalán kézpénz, mert ténylegesen csak kártyával szoktam fizetni persze ezt verbálisan nem fejtettem ki.

Ekkor békén hagyott.

2021. júl. 24. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!