Facebook nevető reakció?
Titeket nem idegesít, hogy mióta kijött Facebookon a nevető reakció, sok idióta minden baromsagra használja?
Pl. Gúnyolódás
Írsz valami érdekeset amiben van értelmes tartalom és arra is rányomják, kinevetnek.
Egyeseket rosszul érinthet
A "social média" átka. Ez van, ha facebookozni akarsz, el kell fogadni. Dislike-helyettesítőnek is felfoghatod.
Egyébként adott esetben tényleg zavaró.
Még egy balesetről készített rendőrségi oktató bejegyzésnél is ott figyelnek a vihogó reakciók...
Szóval...
Most néztem rá és ez lesz a 231.-ik válaszom ééés most 68%-on vagyok.......
Hát majdnem elcsattant egy hangos k u r v a é l e t!!
Mindegy... inkább megpróbálok aludni...
Oh, köszönöm. Én is önt a csekély 50 százalékommal.
Egyébként július kilencedikén regisztráltam ide újként, és még csak a harmadik szinten vagyok, de már rájöttem természetesen hogy két profil nélkül lehetetlen fenntartani a 70%-ot. Mert vagy sok válasz, vagy (aránylag) magas hasznossági százalék...
A korábbi válaszomat persze leszedték.
És tudok róla hogyha két profilt használok egyszerre az illegális itt, (mert elolvastam a szabályzatot) de én már úgyvagyok hogy felőlem le is tilthatják a profilomat a g*c*be, mert a trollok miatt totál elment a kedvem a gyakorizástól...
Másik meg amikor utánanézek valaminek, hogy minnél pontosabb és hasznosabb választ adhassak, aztán jön egy szinte hivatásos troll aki odafossa hogy "baromságokat ír csak" utána meg esetleg odafröcsög valamit aztán persze lehúzza a válaszomat. (Meg persze másét is.)
Ui: még nincs meg a pótprofilom ezért nem is kell keresniük a modiknak, meg amúgy is egyre kisebb esélyt látok arra hogy ittmaradjak.
Ui 2: meg azt vettem még észre, hogy gyakorlatilag az összes kérdést-választ, jelentgetik az oldal barmai ezért is tűnt el a fentebbi válaszom ami, bevallom kicsit túl karakteresre sikeredett, de attól még maradhatott volna.
És mégegyszer köszönöm a felpontozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!