Ezzel be lehet csapni az utcán kéregető, kötekedő cigányokat?
Figyelt kérdés
Feláll a hátamon a szőr már lassan, ha meghallom a pályaudvaron, hogy "szia bátyja/uram...nincs egy kis apród, eskü arra kell meg erre kell...meg nézzem meg mennyi az ideő, de ha lehet a telefonomom". Ezeket, hogy kell kezelni? Nem vagyok kötekedős fajta alapból. Múltkor annyit mondtam, hogy bocsi nincs kp-m csak kártyám, na erre kezdte a műsort: "a rák egye ki a beled..." meg egyéb nyalánkságok. Két ötletem van ami ami talán működhet. Az egyik, hogy külföldi vagyok és játszom a hülyét, mintha nem értenék egy szót sem. Ez mennyire működhet? A másik. A cigányok köztudott nagyon babonásak. Ha esetleg eljátszanám mintha megszállt volna valami rontó démon és rángatóznék meg abszurd mondatokat suttognék attól megijednének? Ti hogy kezelitek az ilyeneket?jan. 14. 22:40
1/30 A kérdező kommentje:
Idő*** elírtam
jan. 14. 22:41
3/30 anonim válasza:
Én is azt mondom hogy egy fillér kp nincs nálam, sajnálom. És megyek tovább, bármit is mond. Nem érdekel.
4/30 anonim válasza:
Én azt szoktam mondani, hogy el kell menni dolgozni. A legtöbb kicsit összekapná magát, szállón letusolna, kimosná a ruháját, felvennék egy gyárba. Mondjuk ahol van szállás is. A szobatársa biztos "örülne".
5/30 anonim válasza:
"Szorri i onli szpík inglis"
Nekem bevált. Még.
6/30 anonim válasza:
Nem becsapni kell, hanem ugy menni az utcan, hogy meg se probaljon odamenni vagy hozzad szolni. En nem vagyok egy vasgyuro (khm... szoval tenyleg nem), de a legritkabb esetben jon oda alkesz/cigo/homie keregetni, vagy ha megis, egy menet kozben es ra se nezve elhangzo 'takarodj' hatni szokott.
Ne lassa benned az aldozatot, az a lenyeg.
10/30 anonim válasza:
Nem jó ötlet, mert akkor azt hiheti, hogy kiszolgáltatott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!