Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezzel be lehet csapni az...

Ezzel be lehet csapni az utcán kéregető, kötekedő cigányokat?

Figyelt kérdés
Feláll a hátamon a szőr már lassan, ha meghallom a pályaudvaron, hogy "szia bátyja/uram...nincs egy kis apród, eskü arra kell meg erre kell...meg nézzem meg mennyi az ideő, de ha lehet a telefonomom". Ezeket, hogy kell kezelni? Nem vagyok kötekedős fajta alapból. Múltkor annyit mondtam, hogy bocsi nincs kp-m csak kártyám, na erre kezdte a műsort: "a rák egye ki a beled..." meg egyéb nyalánkságok. Két ötletem van ami ami talán működhet. Az egyik, hogy külföldi vagyok és játszom a hülyét, mintha nem értenék egy szót sem. Ez mennyire működhet? A másik. A cigányok köztudott nagyon babonásak. Ha esetleg eljátszanám mintha megszállt volna valami rontó démon és rángatóznék meg abszurd mondatokat suttognék attól megijednének? Ti hogy kezelitek az ilyeneket?

jan. 14. 22:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
79%
Amit a #6 írt.
jan. 15. 08:57
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

"Ezeket, hogy kell kezelni?"

Máris mutatom xD

https://www.youtube.com/watch?v=N9ZIR1sfgGk

jan. 15. 09:17
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kp-m és megyek tovább. Keleti közelében lakom, tehát van tapasztalatom. Sosem forszírozták tovább a témát.
jan. 15. 09:53
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb a határozott fellépés ez így van. (De nem árt, ha van mit előhúzni a tarsolyból).
jan. 15. 10:23
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Én szalutálni szoktam (pedig asztalos vagyok) és azt mondom: Éljen Lenin ! Erre úgy elcsodálkozik, hogy megmered, én pedig tovább sétálok.
jan. 15. 12:11
 16/30 anonim ***** válasza:
87%
Vagy hitler :DDD
jan. 15. 12:20
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Vagy énekeld,mond azt,hogy :

-Én a Mukinak a fia vagyok!

[link]

jan. 15. 12:31
 18/30 anonim ***** válasza:
jan. 15. 12:38
 19/30 anonim ***** válasza:
92%
Tilos a szemkontaktus, és bármi amivel azt érezheti, felvetted vele a kapcsolatot.
jan. 15. 14:16
 20/30 anonim ***** válasza:
74%

Kikerülöm, mintha véletlenül kerültem volna oda.

Ha nagyon forszírozza, “bocsánat, de nem tudok segíteni”. És már ott sem vagyok.

Megalázni tilos, mert nincs egyedül, utánad mennek, és megtorolják. És senki, soha nem fog a segítségedre sietni!

Ezt jól vésd az eszedbe.

Ne akard őket megnevelni, mert nem tudod. Nem is módja a leckéztetés.

Olyan viszont módszereik vannak leckéztetésre, higy jó, ha túléled.

Úgyhogy ácsi!

jan. 15. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!