A legjobb barátom (aki egy fiú) manapság elég érdekesen viselkedik, szerintetek mitévő legyek?
Az emelt szintű érettségihez nem tanár kell, hanem tanulás. Olcsóbb, gyorsabb, hatékonyabb és melózni se kell. A tanártól nem leszel okosabb, a munka elveszi az idődet, mikor akarsz tanulni? A tanár nem teszi bele a tudást a fejedbe, csak megmutatja, mit kell önállóan megtanulnod. Erre az iskolai szaktanár is kiválóan alkalmas.
De ha mégis ragaszkodsz az elképzelésedhez, legalább másra ne akard ráerőszakolni. A barát attól barát, hogy tiszteletben tartja, hogy a másik nem akar valamit.
Ha a te barátod tényleg dolgozni akar, majd intézi magának. Te a saját dolgoddal törődj.
Hogy szerintem mitévő legyél? Ne várj a barátodra. Menj el egyedül dolgozni, ha kell a pénz a magántanárra. Miért várnál rá? Nem igazán értem :(
Nem az egy jóbarátság ismérve, hogy együtt dolgoztok, ha ő nem akar menni, hát ne menjen! Te miért függsz tőle?
Nekem ő azt mondta régen, hogy szívesen jönne velem dolgozni,mert mint már mondtam nem tanul, 22 éves, az szüleivel él és muszáj havonta adnia az anyukájának x összeget.
Így arra gondoltunk, hogy akkor megyünk együtt, mert ezzel mindketten jól járunk.
Nem akarom én ezt az egészet ráerőltetni, csak furcsállom, hogy kezdetben még ő is lelkes volt most meg épp ellenkezőleg...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!