Miert viselkedik igy velem a legjobb baratnom?
Figyelt kérdés
Szokott szineszkedni, mondd valamit amit nagyon koloyan mondd es en azt elhiszem. Becsap valamivel ugy hogy enegm avval megbant es miutan jol kisirtam magam azt mondja hogy: csak vicceltem. Azt mondja hogy az o edesanyja mondott valamit rolam (csunya) es ugy vette eszre hogy az igaz. Mind kerdeztem tole hogy mi az es mondja meg, de o azt mondta hogy nagyon csunya es nem akarja kimondani. Kerdeztem hogy ketszinuseg, vagy hogy masnak rosszat akarok, azt mondta nem pontosan de majdnem. Meg volt meg egy legjobb baratnom (akivel befejeztuk a baratsagunkat) es most avval is mind beszel, meg ugy veszem eszre hogy visszaakar menni hozza, pedig ot is csak kihasznalta, meg becsapta, es o is ezt tudja. Es most miket muvelek, de en nem tudom hogy mit, es nem akarom elveszteni. Kerlek segitsetek, mit tegyek?2010. jan. 26. 13:42
1/3 anonim válasza:
legjobb barátnő???? ne viccelj már..hagyd a fenébe csak kikészít
2/3 anonim válasza:
1 hétig ne szólj hozzá,még köszönni se köszönj neki!Aztán ha odajön megkérdezni,hogy mi történt veled,akkor mondd el neki az igazat,de CSAK A SZÍNTISZTA igazat mondd!Ne kíméld te sem,ha ő is mindig azon van,hogy minnél jobban megbántson!Mondd el neki,hogy így nem folytathatjátok a barátságot,csak úgy,hogyha megfogadja,hogy mindent megtesz azért,hogy ne bántson meg!!Ha meg 1 hét után újra megbánt,mondd meg neki,hogy nem ez volt az alkuban,és vége a barátságnak.
VAGY!
Viseldd el,hogy állandóan bánt!
DE!
SZERINTEM VÁLASZD AZ ELSŐ VARIÁCIÓT!!!;)
SOk sikert:)
3/3 anonim válasza:
sztem aza "3" személy álla háttérben ( barátod) kérdezd meg h mibaja wan! hagyd ha kötözködik inkább hagyd hogy wigye az ár majd meg tapasztalja h jobb woltál e bnőnek mint a másik csaj. haddessen pofára de ha látod h wmi baja wan nyújts neki kezet és emeld fel. legyél vele kedves de neh csak te legyél a bnője enged neki h szárnyaljon legyenek barátai de te minddig légy ott és segítsnek h barátokra találjon . ez most úgy tűnik mintha sziwatna téged de te neköttözködj engedd mindtha nem is érdekelne . azért ne tulságosan bízbenne mert kiadhatja a titkaidat. üdw szasza 14 csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!