Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha azt mondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha azt mondja hogy legjobb barátja vagyok, de mikor ott van haverja aki engem nem csíp, akkor előtte közömbösen viselkedik velem, akkor az most mi? Ilyen nemérdekel stílusban. :/ Akkor mi lehet vele? Nem is igaz barát?

Figyelt kérdés

Amikor beszélgetünk és egyedül vagyunk,nagyon sokat nevetünk,jókat beszélgetünk..Többször hangoztatja hogy én vagyok a legjobb barátja stb..Egyik haverja nem kedvel,lehordott mindennek hogy gyerekes vagyok,stb..

Mikor ott van vele,nagyon furán viselkedik..Mondok neki valamit,előtte sokat nevetett rajta,de mikor haverja ott van csak hallgat..És én érzem kellemetlenül magam...:/

Szerintetek miért van ez?

Amúgy nem érzem magam olyan lánynak,akit szégyellni kéne..És az a srác egy bunkó..

Segítsetek..:/ Elég rosszul esik..:/ 15/L

2010. aug. 14. 20:13
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez a korral jár. Majd ha idősebb lesz a srác, rájön, hogy hülye volt.

Próbáld megbeszélni ezt vele, hátha észreveszi magát.

2010. aug. 14. 20:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Értem.:) Csak ilyenkor ez nekem annyira kellemetlen..:/ Már inkább mondom neki hogy na jó most leteszem...(2 perc után...)
2010. aug. 14. 20:18
 3/10 anonim ***** válasza:

Mondom, ezt beszéld meg vele. Egy gerinces ember nem bánik így a legjobb barátjával, de erre Ő csak később fog rájönni és ha addigra ezzel a viselkedéssel szétdúlja a barátságotokat, nagyon fogja bánni.

A legtöbb 15 éves nem mer árral szemben úszni és jelen esetben ez a bunkó gyerek jelenti számára a folyás irányát.

Azt sejted egyébként, hogy miért lóg vele?

2010. aug. 14. 20:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem szabad kijelenteni, hogy nem te vagy a legjobb barátja, de az biztos, hogy sajnos nem feltétel nélküli jó barátja vagy. A srác előtt, mikor 3-asban vagytok, kisebb megfelelési kényszere van, még az is lehet, hogy tetszik neki a srác. Azzal, hogy nem viselkedik veled annyira közvetlenül, imponálni akar a srác előtt, de elhiheted, közben örlődik is. Ha velem történne ez, és én feltétel nélkül "szeretném" ezt a barátom, akkor nekem is rosszul esne és elbeszélgetnék vele. Ott valami nagy baj lehet, ha más előtt nem vállal fel bármilyen okból.
2010. aug. 14. 20:30
 5/10 A kérdező kommentje:

Srác az illető...:)

Amúgy ő is barátja,régebben azt is mondta hogy irigykedik rá kicsit,hogy jól csajozik stbstbstb.Lényegtelen..Nem tudom,mintha meg akarna neki felelni vagy nem tudom..:/ Ja és állítólag szerelmes belém a srác...És mikor megismerkedtünk akkor is tetszettem neki..Aztán szerelmet vallott,de megmondtam hogy csak barát..És újra szerelmet vallott...:/

2010. aug. 14. 20:34
 6/10 anonim ***** válasza:
én lány vok de nekem is az egyik bnőm ilyen szal.... de már azota én nem is beszélek vele nekem jobb igy:D és nem érzem hülyén magam. egy suliba jártunk és akk soha nem jött oda hozzám beszélni csak azzal a bnőjével volt akinek én nem voltam szipi...aztán igy suliba naon bunko volt hozzám és nekem ebből lett elegem h sulin kivül tudott jo fej lenni meg minden de suliba..áh.... a srác meg nem mert fel vállalni inkább beszéld meg vele....mást nem tok...de ilyen barátom is volt mint most neked....-.-'
2010. aug. 14. 20:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Háát..Nekem osztálytársam LESZ...4 évig:D
2010. aug. 14. 20:52
 8/10 anonim ***** válasza:
20:50 es vok hát az nem jó...ha továbbra is ilyen lesz...:S
2010. aug. 15. 09:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Velem ugyanezt csinálta az egyik osztálytársam! Nagy hangon mondta nekem többször, hogy én vagyok a legjobb barátja, de mikor más haverjai ott voltak mellettünk szószerint szart a fejemre, sőt sokszor még lekezelő is volt velem, és én szépen meg is mondtam neki, hogy kösz ebből én nem kérek többet!

Azóta van már egy új legjobb barátom, most már lassan 1 éve, és zongorázni lehet köztük a különbséget...

Van a filozófiának egy bölcs mondása:

"Nem szabad elkeseredni, ha valakit elvesztünk, mert majd jöhet még egy sokkal jobb is...":-)

2010. dec. 1. 18:30
 10/10 anonim válasza:
Ugyanez van velem. Legjobb barátom a haverjai előtt ilyen. de ha legjobb barátok vagytok és mondja akkor te is tudd, h azok vagytok. csak teszi a fejét.;)
2012. dec. 9. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!