Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barát, vagy szerelem?
Ha tényleg ilyen jó barátnőd akkor meg fogja érteni! Lehet hogy az elején rosszul fog neki esni de szerintem megértő lesz! CSinálhatod azt is hogy 1 szünet vele 1 szünet a szerelmeddel, tanulhattok tovább együtt hisz a barátoddal ugysem fogsz, wc-re sem a barátoddal fogsz járni, szóval ugyanugy sok dolgot fogtok együtt csinálni.
Sok sikert, remélem megértö lesz a barátnöd :)
Szia, szerintem a barátnőd nem fog megsértődni, ha egy kicsit kevesebb időd lesz rá. Ha szeret, akkor megérti. Próbáld meg az elején beosztani a kettőjükre szánt idődet, ne rögtön hanyagold a barátnődet a párod miatt. Oké?
A suliban ne legyél sülve-főve a barátoddal, és egy héten 2x, 3x mehettek a barátnőddel bárhova suli után.
Középiskolában dolgozom, úgyhogy tapasztalatból mondom: Hidd el, a fiúk jobban szeretik azokat a lányokat, akik a kapcsolatban megmaradnak olyannak amilyenek az elején voltak, nem "lógnak mindig a fiún". Ezt jó értelemben vedd!
Neki is biztosan vannak haverjai, akikkel szeret hülyülni, nem?
A fiúk szeretik, ha egy lány után mindig "teperni" kell, és állandóan udvarolni, kihívás nekik, ha nem vagy mindig elérhető, nem ugrassz rögtön a szünetben, ha hív.
Ne hívd a barátnődet harmadiknak hozzátok, ciki lenne. És neki eléggé kényelmetlen!
Remélem tudtam segíteni!
Szép napot
Mimi (25 L)
Köszönöööm.:)
És igen, a barátomnak is vannak jó haverjai, akiket nem kéne hanyagolnia...(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!