Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátom furán viselkedik mostanában. Miért? Lent a story
Szia
F/16
nem vagyok nagyan gyakorlot de szerintem igen szerelmes beléd azért volt a közeledbe ha öt választanád jobban járnál megbecsülne ismerne és tiszta szivböl szeretne választ öt:D
vele sokkal jobban járnál ismered minden rejtett titkát nem mint barát és ha valaha szeretted akkor meg mi a gond ?
Amúgy azért viselkedik szerintem így veled mert Ő is szerelmes beléd csak a barátságotokat nem akarta felrúgni de ha már így áll a dolog előttetek az élet vágjatok bele ne habozzatok mert a végén nem lesz belőle semmi és egész életedben azt fogod bánni hidd el !! 30 F
ja, valószínű. Férfarkassá is átváltoztunk :D
Komolyra fordítva a szót: Akkor most azt mondjátok, járjak vele. De hogyan adhatom a tudtára hogy szabad a pálya?
Szerelmes vagy valakibe, és mivel a legjobb barátod is az beléd, ezért feladod az érzéseidet? Ne haragudj, de én a kérdésedből inkább azt érzem ki, hogy ő nem igazán érdekel, csak mint legjobb barát...
[morcsó]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!