Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem érdekel senkit a...

Miért nem érdekel senkit a Vörös iszap?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon is legnagyobb gondjuk az hogy össze veszett az anyjával,apjával,de ez a tragédia nem érdekel senkit..

Azt gondoltam hogy a 2.nap már tele lesznek a témakörök ezzel mert engem nagyon megrázott..

Főleg hogy Én is Veszprém megyébe lakom Devecsertől 45-50 kb-re..

Túlreagálom a témát vagy más sz*r a hazájára?

2010. okt. 9. 13:10
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
utolsó! ma 13.15-ös vagyok. én is ezt irtam, hogy mi lett volna ha éjjel jön az iszap... egyébként én aznap kb 2 órával előtte mentem ott vonattal... :S
2010. okt. 9. 16:50
 42/44 anonim válasza:
Kérdező!Köszönöm szépen hogy leírtad,mikor olvastam megállt a lélegzetem is,de bár csak ne kéne ilyen témával foglalkozni.Néha azon gondolkodom mi jöhet még?emberek halnak meg más hanyagsága miatt,ez a legborzasztóbb.
2010. okt. 9. 21:01
 43/44 anonim ***** válasza:
8%

Szia!

Itt Gyk-n 90%-ban csak kislányok, kisfiúk vannak, akik nagyívben leszarják hol mi van. Csak az a fontos nekik, hogy teherbe estek e, vagy hogy most megcsal a barátom, ugye?, stb stb. Ne csodálkozz kérlek ezen!

Az én családom Devecserben él, szerencsére mára minden családtagom elhagyta a várost!!

Iszonyat ami ott van, nekem elhiheted!

Mi minden híradást meghallgatunk, mert a család szeretné tudni mikor térhet vissza az otthonába, vagy vissza térhet-e egyáltalán, lesz-e még otthona?!

Rengeteg normális fórum létezik, ahol értelmes emberekkel értelmes témákról lehet beszélgetni.

Már én is ritkán járok ide, csak a vörös iszapra vonatkozó kérdések érdekeltek.

Szép napot neked!

2010. okt. 10. 14:27
 44/44 A kérdező kommentje:

Igazából én sem vagyok olyan "nagy" lány,de mégis érdekel..

De meglepődőm hogy sok 17-18 éves felnőtet meg sem hatja

2010. okt. 12. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!