Miért nem érdekel senkit a Vörös iszap?
Itt az oldalon is legnagyobb gondjuk az hogy össze veszett az anyjával,apjával,de ez a tragédia nem érdekel senkit..
Azt gondoltam hogy a 2.nap már tele lesznek a témakörök ezzel mert engem nagyon megrázott..
Főleg hogy Én is Veszprém megyébe lakom Devecsertől 45-50 kb-re..
Túlreagálom a témát vagy más sz*r a hazájára?
nézd, én 250km-re lakom onnan, NEM fogok SMS-t küldeni , és nem fogok adományozni sem . Ennek több oka van , az egyik :
1. NIncs annyi pénzem , hogy én most eladományozzam , nekem is kell , ez van sajnos , nincs több millió forintom.
2. Ha itt történt volna meg tőlünk 20km-re akkor se segítene rajtam mindenki .
Nem sz*rom le teljesen , ez van elfogadom , sajnálom őket , mást nem tudok tenni.
Engem is nagyon megrázott, folyamatosan figyelem a híreket, pedig nem is lakom arra! Nem értem, ilyesmi hogy történhetett meg?????
AZért mert nem írnak a témáról, nem hiszem, hogy az emberek nagyrésze lesz.arná, borzasztó tragédia ez több szemszögből is nézve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!