Tényleg igaz ha az alvó kezét vízbe lógatjuk bepisil? Senkit se akarok megszívatni csak érdekel hogy tényleg így van.
Vagy ez kinél hogy volt egy 10 éves srác és vele is megcsinálták és bejött .Akkor ez nem mindenkinél jön be .Olyat hallottatok már hogy felnőttnél bejött?
Mert egy kisgyerekkel azért más.
Húgommal nagyon sokszor próbáltuk így megszívatni egymást amikor még nagyon kicsik voltunk. De a vízbe lógatott kéz sohasem jött be.
Egyszer sikerült, akkor vizes törölközőt tettem a lábára, és vizet csorgattam pohárból-pohárba körülbelül fél méterre a fejétől. Plusz elértem, hogy lefekvés előtt megigyon fél liter vizet. (Azt mondtam neki, hogy versenyezzünk ki tud több vizet meginni.)
De sokkal jobb poén a wc deszkára felragasztani vékony és átlátszó fóliát... Mondjuk osztálykiránduláson a szállodában érdemed ezt megcsinálni, vagy iskolában besurranni a tanári mosdóba, és ott felragasztani a fóliát. De nehogy otthon csináld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!