Miért nem érdekel senkit a Vörös iszap?
Itt az oldalon is legnagyobb gondjuk az hogy össze veszett az anyjával,apjával,de ez a tragédia nem érdekel senkit..
Azt gondoltam hogy a 2.nap már tele lesznek a témakörök ezzel mert engem nagyon megrázott..
Főleg hogy Én is Veszprém megyébe lakom Devecsertől 45-50 kb-re..
Túlreagálom a témát vagy más sz*r a hazájára?
nézd, az igazság az, hogy a média lihegi túl a dolgot. a másik része pedig, hogy a nagyokosok nem tesznek szinte semmit, civileknek kell összefogni ahhoz, hogy történjen valami.
hidd el, nem kevés adomány gyűlt eddig össze, kérdés, hogy helyesen használják-e majd fel...
ez nem azt jelenti, hogy sz.runk a hazánkra, hanem hogy egyszerűen ennél többet nem tehetünk. az ilyen katasztrófák benne vannak a pakliban, itt nálunk is van egy ezer éves klórtározó, ha az elpukkan, és jó a szélirány, ez a város elpusztul.
Nagyon sajnálom ezeket az embereket és őszintén együttérzek. Észre kell venni a jó dolgokat, a legtöbben élnek.
Ha éjjel ömlik ki, mindenki megfullad álmában... Belegondolni is rossz...
ne hidd, hogy egyedül te foglalkozol ezzel a témával...
nézz csak körül értelmes fórumokon is, ne itt a gyk.-n, ami alapvetően nem erről szól.
mondjuk én a vörösiszap állatáldozatai ügyén dolgozom, így ilyen fórumokon járok-kelek éjjel nappal, de vannak olyanok is, ahol az emberekkel foglalkoznak, és el se hinnéd, mennyi önkéntes dolgozik ezen az ügyön időt, fáradtságot, és pénzt nem kímélve! csak ki kéne nyitni a szemed, és körülnézni. és nem a gyk-tól várni a megváltást.
A hír megrázott ,nem gondoltam volna,hogy bármi ilyen megtörténjen.Eddig már 2-szer telefonáltam a 1749-es számon,de ennyi mást nem tudok tenni ,és szerintem nem is nekünk kéne akik csak fizetik az adót és dolgoznak mint a kis güzü... Mondjuk a "kicsit" tehetősebb emberek igazán felajánlhatna egy kis pénzt vagy legalább segítséget.
Engem érdekel ez a dolog figyelem a híreket,de nem e körül a dolog körül forog az életem.
És például a bedőlt lakáshitelesekkel miért nem foglalkoznak?? Aki fizetne, csak éppen nincs munkája??? Sokaknak ez a nagyobb gondjuk, meg amit előttem írtak az árvíz, ott is van még mit helyreállítani.
Már ezekben a segélyvonalakban sem nagyon lhet megbízni, mindíg mondták, hogy mennyi gyűlt össze belőle, mégsem kapták meg még az érintettek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!