Miért nem lehet megérteni h nem vagyok cigány?
Tavaly év végén jöttem ebbe a suliba amelyikbe most járok. Spanyol vagyok és kicsit barnább a bőröm de nem annyira mint a cigányoknak és a kiejtésem is fura. Ezért sokan cigányoznak de nem bírják felfogni h nem vagyok az. Normális ruhákba járok, tiszta vagyok, nem vagyok büdös, nem vagyok olyan rossz tanuló és nem lopok. Én nem bántom a cigányokat mert ők is olyan emberek mint mások csak idegesít. Mondjuk én visszavennék magamból és próbálnék normális lenni. Szerintem én nem csúfoltam soha senkit semmiért pedig lenne kit. Nem szeretem azokat a nagyon menőket mert igazából nem tudnak semmit. Próbálom a normálisabb társaságot keresni és akiket elég durván csúfolnak azokat megvédem.
14/f
Mert feltűnési viszketegségben szenved. Kedves kérdező, bizonyíts! Fordítsd le ezt spanyolra:
"A magyar Schwinn–Csepel világpremierre vitte az olaszországi nemzetközi bicikliexpóra új, lánc nélküli konstrukcióját. Bekerült vele a technikai világlapokba."
"Tarlós István, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje mindig megdöbben, ha mogorvának, szögletesnek tartják, mert fiatalabb korában ő volt az egyik legnagyobb kópé: kiránduláson például tükörtojást tett a párnára. Úgy véli, a humor a választás után visszatér a közgyűlésbe."
DE vigyázz, mert ÉN tudok spanyolul. És nem ám valami internetes fordítóprogramot használni, mert az nagyon rosszul fordít, nyersfordításban....
Hajrá!
Szerintem csak azért nem ír mert leszar titeket :)
Nem tudom miért kell mindig kamuzni azokat a kérdéseket amik igazak lennének. Képzeljétek el nekem volt egy olasz osztálytársam aki rengeteget tanult magyarul és helyesen írt. Komolyan mondom néhány magyar irigyelhetné az írását és tanulhatna tőle. A kiejtése neki sem a legtisztább. Szóval ennyit arról h kamu lenne...
Most elolvastam az összes hozzászólást. Első válaszolóként már felmerült bennem, hogy kamu, és még jól le is lettem pontozva. Azt hiszem rossz napom lesz. :)
Komolyan: ezek után is fenntartom az állításomat.
Én 10 évesen kerültem új suliba. Magyar vagyok, sbarna hajú és szemű. Sokáig azt hitték cigány vagyok. Aztn egy lány odajött, és kertelés nélkül megkérdezte. Válaszoltam, hogy nem, látták, h nem olyan vagyok, mint a környékbeli putrikban élő romák, és befogadtak.
De ez a spanyol dolog sántít... akkor is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!