Miért van az, hogy az emberek semennyire sem befogadóak és nem értik meg (nem is igyekeznek) megérteni azt, ha valaki más? Te mit gondolsz erről?
Figyelt kérdés
Másság alatt azokat a "fogyatékosságokat" értem, amikről igazándiból nem tehetünk( pl.: vakság, siketség, értelmi fogyatékosság,végtaghiány,származás,beszédhibák,diszgráfia,diszkalkulia,stb).
13L
2011. ápr. 23. 19:45
1/5 anonim válasza:
Nekem semmi bajom velük de azt nem szeretem ha hátráltatnak a céljaimban és nem értik meg, hogy én nem vagyok az a türelmes, segítő, tanító fajta. Lehet, hogy gonosz dolog, de ez van...
2/5 anonim válasza:
És te miért nem érted meg (nem is igyekszel) azokat, akik nem értik meg a másokat?
3/5 napietus válasza:
szerintem nem igaz, hogy az emberek többsége ilyen lenne. nem tudom, honnan veszed.
4/5 anonim válasza:
Én egyetértek abban, hogy sokan nem értik őket de-hát ezért mások. A te korosztályod pedig kifejezetten ilyen, a felnőttek már jobban megértik őket. Egyébként Magyarországon kifejezetten kinézik a másképp gondolkodókat a franciák például sokkal elfogadóbbak szerintem.
5/5 anonim válasza:
Pedig igaza van a kérdezőnek. Beteg a bőröm és eddig inkább lenézést kaptam, akár vadidegenektől is, pedig nem tehetek róla. Sajnos ellene is nehezen tudok tenni, mert gyógyíthatatlan, elég makacs ahhoz is, hogy tünetmentesítsem...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!