Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Szeretnék Franciaországba...

Szeretnék Franciaországba menni dolgozni, főleg a nyelv megtanulása miatt, de mivel már nem vagyok diák, a munkára is szükségem van! Csak gimnáziumban tanultam a francia nyelvet, akkor, kb. alapfokon tudtam beszélni. Most semennyire!?

Figyelt kérdés
Hol keressem a neten ezeket a munkákat és ha van megbízható közvetítő forrás, akkor azoknak az elérhetőségei kellenének?
2011. jún. 23. 14:16
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Ha most semennyire nem beszéled a nyelvet, ne menj mert szóba sem állnak veled munka ügyben. Próbáld meg a tudásod itthon középfofú szintűre felhozni és utána próbálkozz.
2011. jún. 23. 16:53
 2/3 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom, hogy lány vagy-e, vagy fiú (azt nem írtad). De ajánlanám figyelmedbe az au-pair munkát, ami ilyen célja tökéletesen megfelel. Elsősorban a nyelvhasználat szempontjából előnyös, pénzt is keresel vele, de meggazadagodni nem fogsz. Ez tulajdonképpen bébiszitterkedés, annyi különbséggel, hogy cserébe kapsz szállást (a családdal élsz), teljes ellátást, illetve havonta fizut (nem kell sokra számítani, kb 70-140 ezer között változik). Illetve családtól függően, kaphatsz bérletet tömegközlekedésre, nyelviskolába járhatsz, esetleg sportolási lehetőséget biztosítanak.

Vagy esteleg még vannak ilyen önkéntes táborok. Ezeknek a lényege, hogy kölünböző nemzetiségű fiatalok vannak együtt, és végeznek valamilyen tetszőleges munkát (ki lehet választani, hogy mihez lenne kedved), és kapsz cserébe ellátást, és csekély zsebpénzt. Ez is inkább a nyelvhasználat miatt jó, nem pedig a pénz miatt.

Más most nem jut eszembe, de szerintem ezek az elinduláshoz nagyon jók. Kicsit kiismered a terepet és megtanulod magabiztosan használni a nyelvet.

2011. jún. 23. 18:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! 30 éves nő vagyok. De, épp most alakult úgy az életem, hogy mindent itt tudnék hagyni és kimenni dolgozni. 30 évesen is lehet?? Akkor is, ha csak az angol megy egyelőre? Én mindenképpen Franciaországba szeretnék menni! Nem gond a fizetés, amit írtál, csak a nyelv számít!
2011. júl. 3. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!