Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem lehet megérteni h...

Miért nem lehet megérteni h nem vagyok cigány?

Figyelt kérdés

Tavaly év végén jöttem ebbe a suliba amelyikbe most járok. Spanyol vagyok és kicsit barnább a bőröm de nem annyira mint a cigányoknak és a kiejtésem is fura. Ezért sokan cigányoznak de nem bírják felfogni h nem vagyok az. Normális ruhákba járok, tiszta vagyok, nem vagyok büdös, nem vagyok olyan rossz tanuló és nem lopok. Én nem bántom a cigányokat mert ők is olyan emberek mint mások csak idegesít. Mondjuk én visszavennék magamból és próbálnék normális lenni. Szerintem én nem csúfoltam soha senkit semmiért pedig lenne kit. Nem szeretem azokat a nagyon menőket mert igazából nem tudnak semmit. Próbálom a normálisabb társaságot keresni és akiket elég durván csúfolnak azokat megvédem.

14/f

2010. szept. 22. 14:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%

Hát nem tudom, de a spanyolokon látszik hogy spanyolok, a spanyolországi cigányokon, meg hogy cigányok.

Volt egy osztálytársam, aki cigány volt, de kikupálódott és azt mondta, hogy indiai és nem cigány.

Szóval, kicsit nehéz elhinni amit mondasz még látatlanba is.

A neveden nem látszik a származásod bocsi???

José Gonzales Munezre biztos nem mondanák, hogy cigány, kivéve, ha spanyol cigány.

2010. szept. 22. 15:15
 12/31 anonim ***** válasza:
90%

Hogy hívnak kisfiam?

Balogh Gazsinak.

2010. szept. 22. 15:19
 13/31 anonim ***** válasza:
54%
És mégis hol tanult meg ilyen jól magyarul, bocsi?
2010. szept. 22. 15:21
 14/31 anonim ***** válasza:
52%

istenem... én meg megtanultam jól angolul (még egészen kiskoromban, amikor otthon néztem a cartoon networkot:)) még sem vagyok angol

miért, nem lehet megtanulni magyarul??? fogadjunk, hogy egy jobbikos ősember vagy...

2010. szept. 22. 15:33
 15/31 anonim ***** válasza:
71%

Én írtam, hogy kamu, jól le is pontoztak. Nem érdekel.

1. Ha valaki spanyol, az nem fog ilyen helyesen írni magyarul, hacsak nem Magyarorszégon nőtt fel, és tanult írni, beszélni.

2. Ha itt nőtt fel, és tanult beszélni, akkor nem fura a kiejtése.

3. Ha spanyol, akkor feltételezem, spanyol a neve is.

4. Egy iskolában azért általában tudják a másikról, hogy spanyol, olasz, amerikai, stb. Én is jártam iskolába, gimnáziumba, egyetemre, és pontosan tudtuk, hogy xy finn, vagy török, vagy akármi, és nem gondoltuk, hogy cigány.

5. Ha olyan jó fej vagy, mint amilyennek írod magad (tiszta, rendes, jó tanuló, megvédi a gyengébbeket, stb), akkor kizártnak tartom, hogy senki nem áll szóba veled, és mindenki azt hiszi, higy cigány vagy. És ha páran már tudják (feltételezem vannak osztálytársaid), akkor mindenki tudja.

6. Gondolom mikor az új iskoládba kerültél, akkor az osztályfőnököd mondott pár mondatot rólad, és ha tényleg spanyol vagy, akkor valószínűleg ezt a tényt is megemlítette.

Ez a véleményem, csak az előbb röviden összefoglalva annyit írtam, hogy KAMU, és ezt most is így gondolom.

Szerintem nem vagy se spanyol, se cigny, csak egyszerűen unatkozol, és esetleg kis feltűnési viszketegséged is van. Inkább ülj neki megírni a házidat.

2010. szept. 22. 15:33
 16/31 anonim ***** válasza:
54%

15:33, nagyon jó a logikád, csak sajnos azt a tényt nem vetted figyelembe, hogy az angol a világ egyik legkönnyebb nyelve, a magyar pedig a legnehezebb. Aki nem magyar létére így megtanul helyesen írni, annak irodalmi Nobel díj járna. Több évtizede Magyarországon élő külföldiek is keverik néha a ragozást, nem beszélve a kettős betűkről.

Nem kell jobbikos ősembernek lenni, hogy ezt valaki kitalálja.

2010. szept. 22. 15:37
 17/31 anonim ***** válasza:
kösz, kedves vagy, de nem kell dícsérned a logikám:)
2010. szept. 22. 15:40
 18/31 anonim ***** válasza:
89%

A magyar nyelv szépségei:

"Én nem bántom a cigányokat mert ők is olyan emberek mint mások..."

De barátom, bántod:

"Normális ruhákba járok, tiszta vagyok, nem vagyok büdös, nem vagyok olyan rossz tanuló és nem lopok."

Ezzel feltételezed, hogy ők igen...

2010. szept. 22. 15:40
 19/31 anonim ***** válasza:
54%

FIGYELJETEK!!!!!!!!!AKI AZT MONDJA ,h KAMU BEFOGHATJA!!!!

1. volt külföldi oszt. társad?

képzeld nekem van és az szintén spanyol :D 15 éves és 1-ben jött ide. a beszéde kicsit más de helyesen tud írni és kitűnő tanuló!!!!! és aki nemhiszi az b*kaphatja. Fú de szánalmas ez a nép a magyar -_-". attól ,h vki külföldi és ide költözött és tud helyesen írni attól még lehet az :S. á tiszta szánalom. aki meg nemhiszi az írjon 1 privit -_-".

2010. szept. 22. 15:41
 20/31 anonim ***** válasza:
Utolsó, Nálad a pont.
2010. szept. 22. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!