Tegnap volt egy öngyilkossági kísérletem, most ezt hogy mondjam el az embereknek vagy mit csináljak?
Tényleg meg akartam halni, nem figyelemfelkeltés, mindent lezártam, mindennek utánanéztem, és egy „technikai hiba” miatt nem sikerült :/ És én mindig lenéztem azokat akik így csak fel akarják hívni magukra a figyelmet mert sztem ha valaki ki akarja nyírni magát, akkor az szimplán megteszi. És erre nekem se sikerül :S
Mindegy az a lényeg, hogy most tele van a csuklóm vágásokkal, és be van kötve, de azt is látják, és mondani kell valamit, hogy mi történt. Most mit mondjak a szüleimnek, barátoknak, munkatársaknak, stb.? Nem akarom, hogy azt higgyék, hogy csak a figyelmet akarom magamra irányítani, mert semmit sem utálok jobban. Annyira szégyellem h nem sikerült, hogy lehetek ekkora BAROM?!
Segítsetek pls, totál szét vagyok esve, gondolkozni se tudok, most mit csináljak? Mit mondjak az embereknek? Mondjam el, hogy tényleg mi történt, vagy hazudjak valamit?
23/F
11:14 Ja, túl szerencsés ember vagyok b@sszameg :)
Amúgy van, akinek elmondjam, szóval nem az a problémám, hogy nem tudom kibeszélni a bajt. Vannak tényleg jó barátaim, akik meghallgatnak. Csak megoldás nincs. De tényleg fel fogok keresni egy pszichológust, bár most elég reménytelennek tűnik ez az egész. De ennyivel tartozom magamnak. Amúgy is ha úgy megyek a túlvilágra, hogy semmit sem tettem ellene, akkor nagymamám nagyon mérgesen fog ott várni :)
Nem hiszem, hogy depressziós a kedves kérdező. De akármilyen problémája is van, eltörpül amellett, hogy most mit mondjon az embereknek, miért van bekötve a keze. Már hűvös is van, hosszú ujjúban járunk, nem látják úton-útfélen.
Inkább fordulj pszichológushoz, szakembernek öntsd ki a szíved, aki tud is rajtad segíteni. Ezt sajnos tapasztalatból tudom.
Aztán ha még egyszer öngyilkos akarsz lenni, gondolj azokra, akiket hátra hagynál.
Eskü, hogy nem kamu, bizonygatni nem tudom, nem is akarom.
Hogy hülye vagyok, az lehet.
Miután nem sikerült nem próbálkoztál újra.
Előtte tisztáztad, hogy ha elrontod, akkor adsz egy új esélyt magadnak, és nem próbálkozol újra.
Ezek után nem hiszem el, hogy komolyan gondoltad, nem ügyetlenséggel rontottad el, hanem legalább tudat alatt szándékosan. Innen indulnék ki a helyedben, hogy beismerd magadnak, igazából csak segítség kéne, nem megölni akarod magadat. De elsősorban a barátaidtól várd a segítséget!
Egyébként ha valaki öngyilkos akar lenni, az képes rá, ha valami véletlen során(0,01% esély) mégsem sikerülne, újra próbálkozik. Ha "véletlenül" nem sikerül, akkor kettő lehetőség van:
1. Szellemi vagy testi fogyatékos az illető(írásodból kiderült, hogy te nem).
2. Igazából annyira nem is akar öngyilkos lenni.
Egyébként én több 100 féle biztos módját tudnám a dolognak, de eszem ágában sincs.
Szia...
Én is voltam hasonló helyzetben, és ez tényleg szörnyű. Nekem a barátok nagyon sokat segítettek, és hogy tényleg látom, hogy vannak, akik szeretnek, akikre számíthatok, és akik szintén számítanak rám. MINDENT túl lehet élni. És kell is. Erősnek kell lenned...
Ha tényleg van kivel megbeszélned, akkor hajrá, segíteni fog, ahogy az orvos is.
De ha mégsem, akkor akár nekem is nyugodtan írhatsz e-mailt... (24/l)
12:03!!!
Figyelj egész nap ittam körülbelül 4 liter vizet, hogy hígabb legyen a vérem, könnyebben folyjon. Vettem egy tök új szikét/sniccert (nem tudom, hogy ismered), meleg vízben csináltam az egészet, mert az gátolja az alvadást, centire pontosan tudom, hol fut a radiális artéria a csuklómban, és lidocaint használtam helyi érzéstelenítésnek.
Ennél biztosabbra ezzel a módszerrel szerintem nemigen lehet menni. Meghalni akartam, tényleg, most is a leginkább az szégyellem, hogy nem sikerült, hogy ennyi előkészület után semmit nem értem el. Röhejes. Azt hittem, majd szépen vágja, mint a kés a vajat.
Hosszában kezdtem, de úgy képtelenség vágni, nem férsz rendesen hozzá a csuklócsont miatt stb. Jó, akkor átlósan, de rohadtul nem olyan, mint a kés a vajban, mert a bőr húzódik, feszül, azaz nyiszálgatni kell magad rendesen. Szóval vágsz egyet, aztán mélyíted, mélyíted, mélyíted... olyan 30-40 vágás (kb. fél-háromnegyed óra) után meguntam. El is kapott a hányinger, reszkettem mint az állat, kezdett kimenni a lidocain hatása, és veszettül égett a csuklóm, úgyhogy nem volt erőm tovább csinálni.
Ez tényleg nem azért volt, mert nem akartam meghalni, hanem mert sokkal nehezebb, mint ahogy azt elképzeltem.
Érzéstelanítővel öngyilkosság?
Na ne! Ez milyen önbüntetés akkor?
Vigyáz, nehoy vérmérgezést kapj!
Voltál orvosnál? Menj orvoshoz a sebbel! Mert még nincs vége, ebbe még bele halhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!