Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tegnap volt egy öngyilkossági...

Tegnap volt egy öngyilkossági kísérletem, most ezt hogy mondjam el az embereknek vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tényleg meg akartam halni, nem figyelemfelkeltés, mindent lezártam, mindennek utánanéztem, és egy „technikai hiba” miatt nem sikerült :/ És én mindig lenéztem azokat akik így csak fel akarják hívni magukra a figyelmet mert sztem ha valaki ki akarja nyírni magát, akkor az szimplán megteszi. És erre nekem se sikerül :S

Mindegy az a lényeg, hogy most tele van a csuklóm vágásokkal, és be van kötve, de azt is látják, és mondani kell valamit, hogy mi történt. Most mit mondjak a szüleimnek, barátoknak, munkatársaknak, stb.? Nem akarom, hogy azt higgyék, hogy csak a figyelmet akarom magamra irányítani, mert semmit sem utálok jobban. Annyira szégyellem h nem sikerült, hogy lehetek ekkora BAROM?!

Segítsetek pls, totál szét vagyok esve, gondolkozni se tudok, most mit csináljak? Mit mondjak az embereknek? Mondjam el, hogy tényleg mi történt, vagy hazudjak valamit?

23/F

2010. szept. 20. 10:34
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Mondd azt hogy szétkarmolta a macska. (valami baráté, az utcán, akármi) Az én macskám egy vadállat, gyakran néz ki úgy a csuklóm mintha fel akartam volna vágni az ereimet...o:

(de miért akarsz öngyilkos lenni? szerintem ez nem megoldás semmire...)

2010. szept. 20. 10:51
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Mond, hogy beestél eg yüvegajtón, és keress fel egy lelkisegélyt!Meg egy pszichológust, pszichiátert!

[link]

Nem azért kaptad az életed, hogy eldobd. Lehet, hoyg depressziód van, ami simán gyógyítható, gyógyszeresen, mert olyan, mint az enzimbetegség, és a szuicid hajlam cska tünet. Vizsgáltasd ki magad, akár a háziorvossal, mert ha csak beteg vagy, és ez csak tünet, akkor végképp kár lenne eldobni az életedet. mIKOR KÉT LEVÉL GYÓGYSZER KIHOZ EBBŐL!!!

2010. szept. 20. 10:53
 3/31 A kérdező kommentje:
Tudom, megígértem magamnak, hogy ha nem sikerül, keresek segítséget csak gőzöm sincs hogy mondjam meg annak a pár embernek, aki ismer, és tudna segíteni :S Nem akarom, hogy azt higgyék, csak sajnáltatni akarom magam, mert nem.
2010. szept. 20. 10:55
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Gyógyszer szerintem csak végső eszköz, ha már semmi más nem használ. Sokkal jobb, ha van valaki, akivel tényleg őszintén és mélyenszántóan meg tudsz beszélni tényleg _mindent_, ami nyomaszt. De még az is egy megoldás, ha kiírod magadból a dolgokat.
2010. szept. 20. 10:55
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

M-M vonal Ifjúsági Lelkisegély

Telefon: 06-80-505-001

hÍVD, INGYENES!!!!! Sgítenek!

06-80-505-525

2010. szept. 20. 10:56
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egyszerűen intézd el a sebeket a fent említett tippekkel, és ne arról beszélj velük, hogy mit próbáltál csinálni, hanem arról, hogy mi bánt, mik a gondjaid, és hogy szerintük hogyan lehetne azokat megoldani, hogyan lehetne továbblépni, mit lehetne csinálni, stb. - tehát véleményt és tanácsokat kérj tőlük, a sikertelen kísérletedet meg egyáltalán ne is hozd szóba.
2010. szept. 20. 10:57
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem termelődik a dopamin(C8H11NO2) akkor a beszélgetés kevés lezs. Menj el a háziorvoshoz!

Hívd az ingyenes lelkisegélyt:06 80 505 505

Nem kell egyedül megoldanod ezt, kérj segítséget. Nyugodan sajnáltasd magad, alamennyiünk életében van olyan időszak, amikor segítségre szorulunk!

Ezt nem kell egyedül megoldanod!

Hidd el, jobban terhelnéd őket a haláloddal, s nagyobb bajt okoznál nekik, mintha sajnáltatod magadat.

Az élted nem eldobásra kaptad.

Nem teheted ezt meg a szeretteiddel, a születendő gyerekeiddel! Felelős vagy az életedért!

2010. szept. 20. 11:07
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
azért nem sikerült, mert megvédett az őrangyalod. Még ezegyszer.
2010. szept. 20. 11:14
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire mi bánt?

A te sorsod az élet! Láthatod!

Oldd meg a problémádat, és lépj tovább!

2010. szept. 20. 11:18
 10/31 anonim ***** válasza:
67%

Hazánkban az öngyilkossági kísérletet nem bünteti a törvény, csak az öngyilkosságban közreműködést (értsd: más öngyilkosságában való közreműködést), 5 évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni a Büntető törvénykönyv.

Wikipédia

2010. szept. 20. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!