Miért ilyen velem a húga? És mit tehetnék?
a barátommal szakítottam, mert szerintem megcsalt. az utóbbi időben rideg volt velem, és a haverjai is poénból mondták, h a buliba mással volt. állitolag csak vicc volt.
a huga tegnap felvett msnre, probálta nekem elmagyarázni h nagyon szerelmes belém a bátyja, ő látja h szomorú miattam h fasirtba vunk.
És hogy ne higyjek másoknak, hanem bizzak benne. És tök aranyos volt a kiscsaj, h probált kibékiteni engem vele.
Aztán nem adtam be ma sem a derekamat.
Erre nekemállt a húga, hogy hülye vagyok hogy eldobom a bátyját egy kamu miatt, meg minden.
Szóval lehordott egy 13éves lány.
Totál megalázva érzem magam. Még ő van megsértődve, ő ugyan mire? Kicsit elfogult.
de a hugának egyáltalán mért fontos h kibéküljek a bátyjával? ha ezek szerint nem is bir?
mert még ilyet irt hogy a bátyám is hülye hogy egy olyan csaj után fut aki másnak hisz
Cserfes a kiscsaj.Te meg túl illedelmes vagy.A lényegen mit sem változtat.Húzd le a paraszt testvérpárt a klotyón,és keress egy normális fiút.Nem lehet annyira beléd esve ha elhanyagolt.
Persze most rájött,hogy rossz egyedül.Rájött,hogy rejszolnia kell ha nem vagy.Becsült volna meg amíg voltál.
Basszus tényleg 18 éves vagy?
Nekem is fiam van,de akkor már inkább a mrs Robinson....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!