Miért ilyen velem a húga? És mit tehetnék?
a barátommal szakítottam, mert szerintem megcsalt. az utóbbi időben rideg volt velem, és a haverjai is poénból mondták, h a buliba mással volt. állitolag csak vicc volt.
a huga tegnap felvett msnre, probálta nekem elmagyarázni h nagyon szerelmes belém a bátyja, ő látja h szomorú miattam h fasirtba vunk.
És hogy ne higyjek másoknak, hanem bizzak benne. És tök aranyos volt a kiscsaj, h probált kibékiteni engem vele.
Aztán nem adtam be ma sem a derekamat.
Erre nekemállt a húga, hogy hülye vagyok hogy eldobom a bátyját egy kamu miatt, meg minden.
Szóval lehordott egy 13éves lány.
Totál megalázva érzem magam. Még ő van megsértődve, ő ugyan mire? Kicsit elfogult.
meg kajak próbált kioktatni, hogy én buta meg hülye vagyok. meg hogy mit hogy csináljak:O a végére nagyon nekem állt:S
Én 18vagyok, a barátom20
a bátyjának inkább el sem mondom, nem akarok kavarni.
akkoris hogy jön ahhoz a huga hogy lehordjon, és hogy kioktasson. akkor mondja el normálisan aztmondom oké.
de így:S
Most bocs, de a hülye annyira sértő? Ezt írtad:
"Erre nekemállt a húga, hogy hülye vagyok hogy eldobom a bátyját egy kamu miatt, meg minden."
Semmi sértőt nem látok benne, csak azt, amit gondolt és egyáltalán nem durván fejezte ki magát.
Most már a kislányra is haragszol nem csak a barátodra?
Nem megalázva érzed magad,csak szégyenled magad a történtek miatt.
Rázd meg magad,békülj ki a pasival,meg a kislánnyal is végre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!