Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen velem a húga? És...

Miért ilyen velem a húga? És mit tehetnék?

Figyelt kérdés

a barátommal szakítottam, mert szerintem megcsalt. az utóbbi időben rideg volt velem, és a haverjai is poénból mondták, h a buliba mással volt. állitolag csak vicc volt.

a huga tegnap felvett msnre, probálta nekem elmagyarázni h nagyon szerelmes belém a bátyja, ő látja h szomorú miattam h fasirtba vunk.

És hogy ne higyjek másoknak, hanem bizzak benne. És tök aranyos volt a kiscsaj, h probált kibékiteni engem vele.

Aztán nem adtam be ma sem a derekamat.

Erre nekemállt a húga, hogy hülye vagyok hogy eldobom a bátyját egy kamu miatt, meg minden.

Szóval lehordott egy 13éves lány.

Totál megalázva érzem magam. Még ő van megsértődve, ő ugyan mire? Kicsit elfogult.

2010. szept. 17. 19:18
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

meg kajak próbált kioktatni, hogy én buta meg hülye vagyok. meg hogy mit hogy csináljak:O a végére nagyon nekem állt:S

Én 18vagyok, a barátom20

a bátyjának inkább el sem mondom, nem akarok kavarni.

2010. szept. 17. 19:19
 2/15 anonim ***** válasza:
60%
Nagynak képzeli magát, mintha értené a dolgokat. Mond el neki szépen hogy ne pofázzon bele más dolgába.
2010. szept. 17. 19:20
 3/15 anonim ***** válasza:
72%
Szia! Bocsi, de igaza van. Kamu miatt dobni a barátodat. Miért nem neki hiszel? Ez a féltékenységi mánia borzalmas.
2010. szept. 17. 19:20
 4/15 A kérdező kommentje:
azért mert azt sem mondta el nekem a barátom hogy a drága haverjaival ment bulizni... azt is tőlük tudtam meg. hát akkor a megcsalást hogy merné elmondani????:O
2010. szept. 17. 19:21
 5/15 anonim ***** válasza:
77%
Fogadjunk te vagy az, aki kidobta a pasiját, az elment bulizni a haverjaival, aztán kibékültetek és a haverjai azzal ugrattak hogy más csajokkal szórakozott...Te meg ezen besértődtél és szakítottál vele, és erről kiírtál egy másik kérdést is. Kb mindenki megmondta hogy hülye vagy, úgyhogy igaza van a kiscsajnak. Neked ez csak 1 ürügy volt hogy szakíthass és verhesd magad!
2010. szept. 17. 19:22
 6/15 anonim ***** válasza:
62%
Talán pont ezért a féltékenységért nem mondta el. Engem baromira nem izgatna ha elmenne a párom bulizni, ha jól érzi magát.
2010. szept. 17. 19:22
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Ja és a húgának továbbra is igaza van, akármennyivel is fiatalabb nálad, tud különbséget tenni vicc és komoly dolog között.
2010. szept. 17. 19:24
 8/15 A kérdező kommentje:

akkoris hogy jön ahhoz a huga hogy lehordjon, és hogy kioktasson. akkor mondja el normálisan aztmondom oké.

de így:S

2010. szept. 17. 19:24
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Most bocs, de a hülye annyira sértő? Ezt írtad:

"Erre nekemállt a húga, hogy hülye vagyok hogy eldobom a bátyját egy kamu miatt, meg minden."

Semmi sértőt nem látok benne, csak azt, amit gondolt és egyáltalán nem durván fejezte ki magát.

2010. szept. 17. 19:26
 10/15 anonim ***** válasza:
92%

Most már a kislányra is haragszol nem csak a barátodra?

Nem megalázva érzed magad,csak szégyenled magad a történtek miatt.

Rázd meg magad,békülj ki a pasival,meg a kislánnyal is végre...

2010. szept. 17. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!