Miért nem beszél velem msn-en? Mit tehetnék ez ellen?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm akivel már két éve ismerjük egymást, más városban élünk ezért ritkán tudunk találkozni így msn-en tartjuk a kapcsolatot. De már hetek óta alig beszél velem sosem ír rám meg semmi. Mindig mond valami kifogást hogy most épp hajat mos vagy kaját csinál, vagy épp játszik és ezért csak ritkán fog válaszolni. Tudom hogy gépnél van hisz látom hogy facebookon kommentel dolgokat, sokszor az én dolgaimhoz is ír. Pedig olyan jóba vagyunk. Tökre eltávolodtunk egymástól:/2010. dec. 2. 22:12
1/1 Srapnel válasza:
Ez már csak ilyen. Nem lettetek nagy barátok, ennyi. Biztos szimpatikus vagy neki, de hát lehet, más társasága van. A kutatók azt mondják, hogy az ember kb. 7 barátot tud csak fenntartani tartósan. Biztos velük van. Nincs ezzel baj, nem hiszem, hogy utál téged, csak egyszerűen más köti le a figyelmét. Amúgy meg hát mi a f*szom az az msn? (Tudom mi az, csak az emberi kapcsolatok fényében nem tekintem egy kizárólagos, vagy nagy dolognak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!