SOS könyörgöm, nem birom már, annyira idegesit, és nem értem miért csinálja ezt, mit tegyek? Egy szánalmas csaj ha nincs velem, ha velem van normális és jófej! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
14L vagyok,a barátnőm is 14L és nyáron keveset voltunk együtt de ha együtt vagyunk nagyon elvagyunk,nevetünk,beszélgetünk,meg is beszéltük h 8.-adikba együtt ülünk meg ilyenek,mivel osztálytársam,már ovis korom óta barátom,de első osztályban lett még egy barátnőnk,ő olyan 2 percre lakik tőle,én meg olyan 10 percre,és ugy vagyunk barátnőmmel hogy ha velem van nagyon elvagyunk,de ha vele van akkor meg olyan más,látom a kiírást,tegnap berugtak,meg minden,én nem iszom,nem dohányzom,ő már dohányzott többször is,sokat van rossz társaságba,fiukkal,és ha együtt vannak ketten nagyon "bénán" viselkednek,amikor nála voltam,megcsnáltam neki h ingyen tudjon netezni a mobiljáról,és mondta is h ne mondjuk meg a 3ik bnőnknek,akivel hülyeségeket csinálnak,mert egyből ő is azt csinálná,ők ketten mindig utánoznak engem valamibe,mindig látok olyat amikor ugy viselkednek hogy"magamat látom bennük" de mert olyanok akarnak lenni kinézetre mint én szerintem,mert állandóan utánoznak,irásba facebookon,vagy kinézetbe..és nagyon idegesít,most nyaralni ment a barátnőm,és elment vele a 3ik bnőnk,és látom facebookon hogy a 3ik barátnőnk meg a barátnőm is mobilról facebookoznak,ez engem nagyon zavar,mert megbeszéltük,és ez engem zavar,és most is irtam nekik facebookon h köszi h mobilrol vagy meg minden,aztán visszairják h bajod?akkor igy jártál,meg bunkók nagyon..miért kell utánozni? a barátnőmnek mit mondjak ha hazajöttek? eléggé idegesítőek,tegnap találkoztunk hozzám se szóltak csak röhögtek együtt,de ha meg nála vagyok akkor meg annyira elvagyunk.segítsetek:(köszi2010. júl. 26. 23:33
1/6 anonim válasza:
Szerintem ideje észrevenned,hogy az ilyenek nem barátnők számodra.Vagy valamilyen érdekből "barátkoznak" veled,vagy csak azért mert a másik ép nem ér rá és olyankor jó vagy te is.Kihasználnak,utána meg a hátad mögött jól kinevetnek.Ne hidd el,hogy a barátnőid!Biztos nagyon fáj neked,de ez ellen az a alegjobb,hogy ne barátkozz velük,mert ellenkez esetben csúnyán meg fognak bántani,kiközösíteni...
2/6 anonim válasza:
hát tényleg elég bunkók voltak. tényleg nem barátnők az ilyenek, de örülj h téged utánoznak, a bunkóskodás meg csak irigység...
3/6 anonim válasza:
Na, akkor most gondold át: szükséged van erre? Rossz arcok, te nem vagy az. Akkor ennyi. Én a helyedben "angolosan távoznék". Se szó, se beszéd, többet nem beszélnék velük. Csak úgy, csak azért, hogy mit lépnek. Most komolyan: válj le róluk. Facebookon meg rejtsd el az írásukat, és nem fogsz idegeskedni. Még egy pár napig rosszul fogod magad érezni, de majd elmúlik, hidd el.
4/6 anonim válasza:
Ezek nem barátnők, hanem 2 hülye p.csa.
Mostantól szard le őket. Ha hazajönnek ne írj/mondj nekik semmit. Hagy legyenek maguknak. Ha ők írnak neked, akkor legyél velük közömbös!
Szerezz igazi BARÁTOKAT! :)
5/6 anonim válasza:
ingyen netezni?hogy?:O amúgy felejtsd el mindkettőt.az ilyenek nem barátnők.
6/6 anonim válasza:
Ez egy nagyon nagy baj, ez a meg nem értés. Meg utánozás. Nagyon nehéz sorsod van. Egyéb SOS?
És mit írsz majd, ha tényleg baj lesz veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!