Normális dolog, ha a csaj lemond mindenről a gyereke miatt? Értem ez alatt, hogy nem próbál társat találni magának, mert a fia nem nézi jó szemmel ezt. Ezért nem tudok vele kapcsba lenni.
csaj vagy nő?
nem, nem igazán, de a nők szülik a gyereket, és a "normális" nők mindent megtesznek a gyerekért...
szóval vlhol megérthető is...
én 29 a csaj 31 a kisfia 9
A csaj mondta, hogy nem nézi jó szemmel a fia.
akkor a fiával kéne vlhogy összehaverkodni...
hát igen, biztos, hogy mellőzni fog... a gyerek lesz az első...
csak akkor van esélyed,ha a gyerekkel jól összetudnál haverkodni...
Beszélgess el a csajjal, ha nagyobb lesz még jobban nem fogja jo szemmel nézni, hogy az anyja mellé kerül(het )
valaki, nekem 6 és 9 évesek voltak a lányok, mikor a párom elhaygott minket, és nem igazán szoltak ( tudtak belezsolni ) hogy kapcsolatom legyen, azóta 10 éve együttt vagyok a párommal.
Nem lehet hogy ez csak kifogás neki?
Mond el neki érzéseidet, vigyétek el együtt a fiut valami közös eseményre, pl . egy cukrázda, fagyizó stb. és látni fogja a fiu is hogy nem ellenség vagy, anyuka meg magyarázza el neki a dolgokat, hogy nincs már apuci vele, anyának is kell barát. Persze nem egyböl összeköltözésre gondolok.
Sok sikert.
Elképzelhető, hogy a gyerek féltékeny egy új pasira, fél, hogy akkor kevesebbet fog vele foglalkozni az anyukája...
Én simán lemondanék bárkiről, ha a gyerekeimnek nem tetszene az illető, a gyerekeim sokkal fontosabbak mindennél, még magamnál is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!