Mit tegyek annak érdekében hogy több mindenről tudjak beszélni a szüleimmel?
Figyelt kérdés
van egy barátnőm aki az anyukájával mindent meg tud beszélni(ki tetszik neki meg tanácsokat ad) én ezt nem tudom megbeszélni a szüleimmel és ez elég rossz ha lesz pasim nem tudom h h mondjam majd el nekik
előre is köszi
2011. júl. 22. 00:28
1/3 anonim válasza:
egy ideig én is így voltam vele, de már elmondok neki sok mindent. tölts vele egy hétvégét, és csak is vele! és akkor hátha közelebb kerültök egymáshoz!:)
2/3 A kérdező kommentje:
háth az nemhiszem h összejönne mivel elég elfoglalt +2 testvérem van am megha kettesben lennénk mit csinálnák nem igazán lenne témánk...
2011. júl. 22. 01:13
3/3 cserkó28 válasza:
kezd el lassan! mondjuk először dobj be egy-egy lazább témát és rágjátok át magatokat rajta. Utána nehezebb témákkal próbálkozz. Ahhoz hogy megpróbálj meg minél közelebb kerülni, remek eszköz a beszélgetés. Hiszen nap mint nap emberek kapcsolatait mélyíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!