Normális dolog, hogy nem lehet a nőkre nézni Angliában? Mi lenne, ha itt is bevezetnék?
57-esre már azt hittem, hogy végre egy normális nő,
de a végére kiderült, hogy ő meg a férfiak életkora alapján szelektálná, hogy kiket csukjanak le.
"És igen, basszus, rohadtul nem mindegy, hogy egy helyes huszonéves próbálkozik be, vagy egy rosszarcú negyvenes bámul "
63
Felhívnám a figyelmedet a következő mondatra:
"De az még, hogy egyesek képtelenek rá [az esélyeik felmérésére], így a közeledésük kellemelen a számomra, még nem ok arra, hogy jóképűbb/fiatalabb/talpraesettebb társaikkal ellentétben megbüntessük őket UGYANAZÉRT. Ez már tényleg orwelli, hogy nem szabad oda nézni, ahova akarsz..."
Ebből neked azt sikerült leszűrni, hogy én életkor alapján szeretném lecsukatni az embereket? :D Konkrétan leírom, hogy NEM lenne szabad megjelensé/életkor/stílus alapján meghozni ezeket a jogi ítéleteket, erre az a konklúzió, hogy életkor alapján szelektálnék.
Mondd, téged érdekel egyáltalán, hogy mit válaszolnak a kérdésedre, vagy teljesen random módon vádaskodsz? :D
Nem kell túlmagyarázgatnod azt amit leírtál, mert neked minden 20 éves egy tündér és minden negyvenes rossz arcú.
Amúgy neked is csorog majd a 40-es pasikra a nyálad, ha te is annyi leszel 1-2 év múlva.
65
Igen, 19 év múlva bizonyára a negyvenes pasik fognak tetszeni. De akkor sem mondtam olyat, hogy az öregeket csukják le. Éppen az ellenkezőjét mondtam. Azt állítottam, hogy NEM szabad kor alapján diszktiminálni a törvény előtt, mert igazságtalan.
Próbáld meg értelmezni a válaszokat, mielőtt fröcsögni kezdesz. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!