Normális dolog, hogy nem lehet a nőkre nézni Angliában? Mi lenne, ha itt is bevezetnék?
Zaklatás-jelleggel bámulni nem szabad... kizártnak tartom, hogy bárki ne ismerné fel a különbséget.
Ha látod, hogy a másik kellemetlenül érzi magát tőle, akkor ne stíröld tovább. Ennyi.
14-es vagyok.
16-os, miről pofázol?
Csak mert leírtam nőként, hogyha tetszik a pasi, szingli vagyok ÉS vissza szemezek, akkor az nem zaklatás? :D
Viccet csinálsz saját magadból.
Nyilván a csúnya gyerek bámulását nem viszonzom, mert épp nem tetszik. Húha, bűn, hogy nem akárkivel feküdnék le? :D Ha ő továbbra is bámul, ANNAK ELLENÉRE, hogy nem viszonzom, akkor AZ zaklatás.
Ennyit írtam, nem többet.
#27es ja ha te kezdesz el bámulni vagy visszabámulsz akkor már lefeküdnél velem?
Ha ezt eddig tudtam volna🤭
Köszi az infót bébe!
27
Te agyoniskolázott, a kutyát nem érdekli hogy te szingliként kivel szemezel.
Viszont te magad vagy az, aki embereket pozicionálsz egy skálán az alapján, hogy hogyan néznek ki! Felháborodsz és zaklatásnak minősítesz egy nézést azért, mert valaki neked nem tetszik, holott te magad minősítesz mást pusztán a külseje miatt!
Ezt kiscsillag úgy hívják, hogy rasszizmus. Te pedig ezek szerint egy rasszista vagy. Arról pedig már felesleges is beszélni, hogy mennyire felszínes vagy. Attól pedig hogy bekapcsolod a Caps Lock-ot, ugyanaz a gusztustalan rasszista vagy, mint Caps Lock nélkül.
28
Nyilván nem undorral az arcomon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!