Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Normális dolog, hogy nem...

Normális dolog, hogy nem lehet a nőkre nézni Angliában? Mi lenne, ha itt is bevezetnék?

Figyelt kérdés
[link]

#börtön #nő #egyenjogúság?
2022. ápr. 29. 20:09
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
83%
Azt jelenti mondatba foglalva, hogy soha. Ha a férfiak soha nem erőszakoltak volna meg nőket, ha ez nem lenne még a mai napig is sajnos mindennapos bűncselekmény, akkor talán ilyen dolgok miatt sem kellene most aggódnotok, hogy jaj mi lesz, ha ránéz egy hím egy nőre? Dolgozzatok inkább a probléma gyökerének felszámolásán, ha eredményt akartok elérni ebben a témában.
2022. ápr. 29. 21:11
 22/67 anonim ***** válasza:
79%

Zaklatás-jelleggel bámulni nem szabad... kizártnak tartom, hogy bárki ne ismerné fel a különbséget.

Ha látod, hogy a másik kellemetlenül érzi magát tőle, akkor ne stíröld tovább. Ennyi.

2022. ápr. 29. 21:12
 23/67 anonim ***** válasza:
26%
Vicces, mert pont mostanában derül ki, hogy a felderítetlen családon belüli erőszakos esetek többségét nők követik el. Puff.
2022. ápr. 29. 21:12
 24/67 anonim ***** válasza:
84%
#20 Jah, angol szó, bocs, túlbecsültelek, többé nem fordul elő. :D
2022. ápr. 29. 21:13
 25/67 anonim ***** válasza:
0%
Akkor írj magyarul és máris megértenek. Ez nem a reddit, cucika.
2022. ápr. 29. 21:15
 26/67 anonim ***** válasza:
71%

14-es vagyok.

16-os, miről pofázol?

Csak mert leírtam nőként, hogyha tetszik a pasi, szingli vagyok ÉS vissza szemezek, akkor az nem zaklatás? :D

Viccet csinálsz saját magadból.

Nyilván a csúnya gyerek bámulását nem viszonzom, mert épp nem tetszik. Húha, bűn, hogy nem akárkivel feküdnék le? :D Ha ő továbbra is bámul, ANNAK ELLENÉRE, hogy nem viszonzom, akkor AZ zaklatás.

Ennyit írtam, nem többet.

2022. ápr. 29. 21:18
 27/67 anonim ***** válasza:
13%

#27es ja ha te kezdesz el bámulni vagy visszabámulsz akkor már lefeküdnél velem?

Ha ezt eddig tudtam volna🤭

Köszi az infót bébe!

2022. ápr. 29. 21:22
 28/67 anonim ***** válasza:
6%

27

Te agyoniskolázott, a kutyát nem érdekli hogy te szingliként kivel szemezel.

Viszont te magad vagy az, aki embereket pozicionálsz egy skálán az alapján, hogy hogyan néznek ki! Felháborodsz és zaklatásnak minősítesz egy nézést azért, mert valaki neked nem tetszik, holott te magad minősítesz mást pusztán a külseje miatt!

Ezt kiscsillag úgy hívják, hogy rasszizmus. Te pedig ezek szerint egy rasszista vagy. Arról pedig már felesleges is beszélni, hogy mennyire felszínes vagy. Attól pedig hogy bekapcsolod a Caps Lock-ot, ugyanaz a gusztustalan rasszista vagy, mint Caps Lock nélkül.

2022. ápr. 29. 21:23
 29/67 anonim ***** válasza:
51%

28

Nyilván nem undorral az arcomon. :)

2022. ápr. 29. 21:23
 30/67 anonim ***** válasza:
13%
BTW, ne pillantson egy nő se felém EVER! Mert akkor a puncusáért megyek FTW. SMH.
2022. ápr. 29. 21:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!