Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Normális dolog, hogy nem...

Normális dolog, hogy nem lehet a nőkre nézni Angliában? Mi lenne, ha itt is bevezetnék?

Figyelt kérdés
[link]

#börtön #nő #egyenjogúság?
2022. ápr. 29. 20:09
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
85%
A "ránézni" és a "szexuális indíttatásból stírölni" közt van némi különbség.
2022. ápr. 29. 20:18
 2/67 anonim válasza:
33%
Én sokat jártam Angliába .Ha akkor életbe lett volna ez a törvény , akkor időm jelentős részét biztos a börtönben töltöm . Kamionos voltam és az árú átadásakor vagy felvétele miatt sokat kellett komunikálni a nőkkel . Hát nem tudom mi lenne ha itt is bevezetnék de abban biztos vagyok a férfiak nagy része a börtönben hűsölne . Mi férfiak minden hetedik másodpercben a szexre gondolunk / legalább is ezt mutatták ki az agyasok / szerinted akkor ha ez így van akkor mekkora a valószínüsége annak , hogy börtön viselt legyen a férfi ?
2022. ápr. 29. 20:21
 3/67 A kérdező kommentje:

A nők ugyanúgy stírölik a pasikat.

Amúgy mi van akkor, ha egy leszbi nő stíröl egy másikat? Annak lehet?

2022. ápr. 29. 20:25
 4/67 anonim válasza:
97%
Ez a stíröl szó annyira bántja a szememet...
2022. ápr. 29. 20:31
 5/67 anonim ***** válasza:
92%

#3 "A nők ugyanúgy stírölik a pasikat."

Hát nem. Ezentúl mi nem köpjük minden helyes srác arcába az utcán azt, hogy de megbasznánk őt, vagy hogy kis faszos, hú de elkapnálak, vagy hogy cafrangosra kúrnánk mondjuk a segglyukát.

2022. ápr. 29. 20:32
 6/67 anonim válasza:
48%
Kérdező . Nem tér ki a jogalkotás az azonos neműek , jelen esetben a nők , bűntetési tételéről . Stiről vagy csak ránéz vagy csak rá pillant , végül is ez már részlet kérdés , itt már csak az egyén nézet szintje , hogy hogyan ítéli meg . Ezt lehet úgy magyarázni , hogy egy híján húsz vagy tizenkilenc.
2022. ápr. 29. 20:35
 7/67 anonim ***** válasza:
7%
#5 pedig igazán megtehetnétek. Mennyivel könnyebben menne minden😂
2022. ápr. 29. 20:36
 8/67 A kérdező kommentje:

4.

stíröl = hosszasan néz

2022. ápr. 29. 20:39
 9/67 anonim ***** válasza:
78%
#7 Igényünk sincs rá és kulturáltabbak is vagyunk ennél. Az ilyen válaszok által bebizonyosodni látszik, hogy rohadtul nem a hímek az ún. "teremtés koronái".
2022. ápr. 29. 20:40
 10/67 anonim ***** válasza:
13%

1

Aha, persze. Rohadtul nincs különbség a 2 között. Itt nem az a lényeg hogy hogyan hívod, itt az a lényeg hogy KI stíröl. Ha ínyükre való akkor kedves gesztus, ha nem akkor pedig szexuális zaklatás...

Érdekes, ha a jó csávó néz akkor az csak "ránézés" meg "odapillantás", ha egy építkezésen a cigánygyerek akkor bezzeg ő "stíröl", természetesen szexuális indíttatásból.. Annyira szánalmas a nőktől ez a szavakkal játszunk, hogy úgy tűnjön mintha... Nekem nincs problémám ezzel, de hagyjuk már ezt a szexuális zaklatás dumát, minden hülye tudja, hogy szó sincs erről, csak az számít hogy KI az aki nézi a nőket.

2022. ápr. 29. 20:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!