Miért mondják a külföldön élő magyarokra, hogy extrém módon széthúznak?
Alapesetben minden nép keresi egymást a világban, feketék feketéhez húznak a börtönökben is, latin ajkúak ugyancsak.
A magyarban sok a törés, megcsömörlött nép aki őrlődik, és saját magát fojtja meg a keserűségével, a társadalmunk is sajátos akinek kicsit több lóvéja van az már rögtön két ligával feljebb haverkodik, bizonyos helyekre bemész rendesen kinéznek mintha apróval fizetnéd ki a szolgáltatást....
Gusztustalan nép, nem tudok magunkra mit írni, sajnálom hogy ide kellett születni, kint nem érdemes reklámozni a származást, közel keletiek azok befogadóak, feketék sem rosszak pörgősek lazák is, de sok magyar fél tőlük és nem nagyon foglalkoznak velük.
Akik kint vannak azok a mentalitás miatt, szarnak egymásra, némelyik ott is kimondja hogy csak magyar ne lásson itt, elég volt belőlük otthon.
Külföldön élő magyarként sose kerestem az itteni magyarokat, mert miért tettem volna? Egyáltalán nem hiányzik Magyarország, épp ellenkezőleg. A magyar családomat és barátaimat pedig bármikor felhívhatom Skype-on.
Olyanba viszont nem egyszer belefutottam, hogy magyar turisták vagy frissen kiköltözöttek megtudták, hogy magyar vagyok, és rögtön rámszállták. Milyen jól beszélem a nyelvet, tanítsam már őt is (teszem hozzá, ingyen gondolta), szerezzek neki lakást, van-e szabad állás a munkahelyemen, ami mennyit is fizet, stb. Aztán ők sértődtek meg és szidalmaztak, amikor nem álltam neki egyengetni az útjukat.
26/N
1-es!
Magyarok szethúznak, lengyelek valóban osszetartanak.
(tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!