Az angolokról mi a véleményetek emberileg?
Nekem az a benyomásom, hogy nagyon ravaszak, sunyik. Sosem tudod mit gondolnak vagy miben törik a fejük. Közben lehet épp keresztbe tesznek neked a hátad mögött. Ezek saját benyomások.
Nektek milyen tapasztalataitok voltak az angolokkal?
12
Szégyelld magad!
14
Na látod ez egy nagyon jó észrevétel. Valóban ez nekem is feltűnt, ezért mondjuk azt, hogy a megfogalmazás volt rossz. Mert ugye emberileg nem lehet valakit elemezni ha nem ember.
Akkor a kérdés úgy lenne helyesebb, mennyire emlékeztetnek az angol nevű lények/robotok/droidok az emberre, illetve milyen tapasztalataitok voltak velük?
Viszont ha így írom ki a kérdést akkor rögtön törlik mert nyilván a háború győzteseiről negatív véleményt alkotni halálos bűn!
16
Kötöttél barátságot velük?
Meghívtak hozzájuk ebédre/vacsorára? Esetleg elhívtak sörözni, kirándulni?
18
Biztosan olyan vagy mint ők.
Felesleges itt bármit is írni, a kérdező csak azt várja, hogy bántsuk az angolokat. Természetes, hogy köztük is van sz@r ember, hiszen minden nemzet tudhat magának olyanokat...
Igazából én azt látom, hogy a kérdező nagyon frusztrált valamiért, kicsit sajnálom is. Rossz lehet így élni, ennyi gyűlettel. Egy pszichológus lehet, hogy tudna rajta segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!